Cd Copy Center

Şirket Hakkında
Capulet Bilgisayar Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi adı altında 2007 Ocak ayında kurulan firmamız ağırlıklı olarak CD DVD ürünleri satışı ile büyük başarı sağlayan www.maxipaket.com e-ticaret sitesi ile tanınmıştır. Alanında ithalatçı konumunda olan firmamızın 2008 de yurtdışından kendi ithal ettiği son teknoloji çoğaltım sistemleriyle bu konuda da en iyi hizmeti verebilmek amacıyla yatırımlarını tamamlamıştır. Çoğaltım hizmetlerinizde sorun yaşamamızın için CD Copy Centerı tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Günlük 20.000 CD DVD çoğaltım kapasitesine sahip olan Cd Copy Center Maxipaket.com güvencesi ile hizmete girdi. 50 adetten 100.000 adete kadar tüm CD çoğaltım, kopyalama işleriniz itinayla en kısa sürede hazırlanarak garantili bir şekilde teslim edilir.
İletişim Bilgileri
Firma: Cd Copy Center
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Nuri Topcugil
Adres: Perpa Tic Merk. A Blok Kat:8 No:1107 Okmeydanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3207203
Web Sitesi: www.cdcopycenter.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cd Copy Center firma bilgileri. Cd Copy Center adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cd Copy Center ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cd Copy Center firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.