Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnş.san.tic.ltd.şti.

"Çelik Minare Yapımı - Hep Daha İyiye"

Şirket Hakkında
Bartın Kumluca’ da kökü 1800 yıllara dayanan ve sıcak demircilik ile iş hayatına başlayan firmamız babadan oğula geçerek 2003 yılında şirketleşme ihtiyacı duyarak ÇELİKERLER ÇELİK KONSTRÜKSİYON İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. unvanıyla kuruldu. Çelik konstrüksiyon üzerine çalışan Çelikerler sektöründeki yurt içi ve yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip ederek kendi alanında dünya standartlarında kalite ve hizmet sunumunu şiar edinmiştir.


Çelik konstrüksiyon uygulamalarında hizmet ağını genişleten ve çelik; minare, bina, çatı imalatlarıyla hizmet veren çelikerler çelik uygulamaların dışında, yangın merdiveni, otomatik kapı sistemleri, alçı dekorasyon, american siding dış cephe kaplamalarında hizmet portföyüne ekleyerek, müşterilerine sunduğu kaliteli ve güvenli hizmet yelpazesini genişletmiştir.


Çelikerler sadece kendi bölgesinde değil, yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaptığı çalışmalarla, ÇELİKERLER kalite ve güvenini yurt sathına taşımıştır.
Her çalışmasının ardından kalite ve güven çıtasını daha yukarıya taşıyan Çelikerler, imza attığı başarılı işlerin gururu ve referansı, tecrübesi ve deneyimli uzman kadrosuyla rotasını daha iyiden yana çevirmiştir.


Bu rota üzerinde sektörün öncü şirketlerinden biri olmak azmindedir.

Çelikerler Çelik Konstrüksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çelik Konstrüksiyon Minare Sistemleri

Günümüz şartlarına uygun, deprem gibi doğal afetlere dayanıklı, betonarme minare sistemlerinden çok daha fazla uzun ömürlü, çağdaş mimari yapısı ile estetik görünüm veren ve daha ekonomik olan Çelik minare sistemlerimiz 3 ana kısımdan oluşmaktadır.

a) 125 Çapında Çelik Minare Sistemleri

Tek Şerefeli Camii Minaresi : Siding Kaplama, G.Alimünyum saç kaplama, Fiberglass Kaplama

Çift Şerefeli Camii Minaresi : Siding Kaplama, G.Alimünyum saç kaplama, Fiberglass Kaplama

b) 145 Çapında Çelik Minare Sistemleri

Tek Şerefeli Camii Minaresi : Siding Kaplama, G.Alimünyum saç kaplama, Fiberglass Kaplama

Çift Şerefeli Camii Minaresi : Siding Kaplama, G.Alimünyum saç kaplama, Fiberglass Kaplama

c) Özel Yapım Çelik minare Sistemleri

İstenilen ölçülerde ve tasarımda imalat yapabilme imkanımız vardır, siz düşünün biz milimetrik hesaplarla imal edip tasarlayalım.

Peki Neden Çelik Minare ?

*Çelik minare üstün mukavemet özelli
İletişim Bilgileri
Firma: Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: HAKAN YURTSEVER
Adres: ÖZEL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TERKEHATİPLER KÖYÜ KOZCAĞIZ BARTIN YOLU ÜZERİ / BARTIN
Şehir: Bartın
Ülke: Türkiye
Telefon: (378) - 2638009
Faks: (378) - 2638095
Web Sitesi: www.celikerler.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Günümüz şartlarına uygun, deprem gibi doğal afetlere dayanıklı, betonarme minare sistemlerinden çok daha fazla uzun ömürlü, çağdaş mimari yapısı ile...
Günümüz şartlarına uygun, deprem gibi doğal afetlere dayanıklı, betonarme minare sistemlerinden çok daha fazla uzun ömürlü, çağdaş mimari yapısı ile...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çelikerler Çelik Konstrüksiyon firma bilgileri. Çelikerler Çelik Konstrüksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çelikerler Çelik Konstrüksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.