Cema Mühendislik Ve Proje A.ş.

Şirket Hakkında
CEMA, hem yurtiçi hem de yurtdışında her türlü alt ve üstyapı, endüstriyel projeler için tasarım, danışmanlık, kontrollük ve proje yönetim hizmetleri sağlamak amacıyla 1986 yılında kurulmuştur. Şirket o tarihten beri fizibilite çalışmalarından detay çizimlerinin hazırlanmasına kadar geniş bir yelpazede mühendislik çalışmalarını sürdürmektedir.

Günümüzde gittikçe önem kazanan yaşadığımız çevreye yönelik kaygılar nedeniyle, çevre sorunlarının çözümü doğrultusundaki çabalar, dünyanın her tarafında birinci önceliği almaya başlamıştır. Çevre koruma ve iyileştirmeye yönelik hizmetlerimizi web sitemizin hizmetler başlığında ayrıntılı şekilde görebilirsiniz.

Bugün CEMA, 35e yakın sürekli çalışanıyla, mimari, inşaat, makine, elektrik ve çevre mühendisliğini bir bütün olarak ele alıp, yukarıda bahsedilen konularda çözüm üretmektedir. CEMA yaptığı işlerde, Belediye ve Su/Atıksu İdareleri gibi yerel kamu yönetimlerinin kapasite ve ihtiyaçlarına göre know-howlara sahip olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Ekibimizde 11 İnşaat Mühendisi, 5 Çevre Mühendisi, 4 Makine Mühendisi, 2 Elektronik Mühendisi, 3 Mimar, 1 Harita Mühendisi, 4 Teknik Ressam, 5 Destek Personeli ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cema Mühendislik Ve Proje A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Gökhan Özen
Adres: Göksu Evleri Begonya Cad. B42B ANADOLU Hisarı Beykoz İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4652023
Web Sitesi: www.cema.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cema Mühendislik Ve firma bilgileri. Cema Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cema Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cema Mühendislik Ve Proje A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.