Cenkal Tekstil San.ve Tic.ltd Şti

Şirket Hakkında
Sn. Yetkili;

Cenkal Şirketler Grubu 1990 yılında Cemka Bebe Tekstil ismiyle İstanbul Pendik’teki atölyesinde faaliyete başlamıştır.1993 yılında Üsküdar Bağlarbaşı’nda ilk perakende satış mağazası ve aynı yıl Osmanbey’de toptan satış mağazasını açmıştır.2006 yılında Romanya’nın başkenti Bükreş’te Rabitto markasıyla yeni mağazamız açılmıştır.

Firmamız Yunanistan’ın seçkin bebe giyim markalarına Ümraniye’deki fabrikasında üretim yapmaktadır.Yurt içinde ise;Migros, Real, İsmar, Kiler, Mudo ve Sevi bebe gibi birçok markaya üretim yapmakta ve Rabitto markasıyla ürünlerini satmaktadır.

0-16 yaş grubu bebek ve çocuklar için dış giyim üzerine geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip olan Cenkal Tekstil, kurulduğu günden beri kusursuz kalitesi ve hijyenik teknolojisiyle tekstil sektörüne hizmet vermektedir.

Dünya modasını takip ederek çağın çizgilerini taşıyan tasarımlarıyla her zevke göre rahatlıkla bulabileceğiniz her zaman yenilikçi, çocuk sağlığına uygun ve tamamen müşteri odaklı anlayışıyla tasarımlarını ve ürünlerini sizlere sunmaktadır.

Çocuklarınıza en iyisini vermek ve farklılık yaratmak istiyorsanız Rabitto sizleri bekliyor..



İYİ ÇALIŞMALAR DİLER,
SAYGILARIMIZI SUNARIZ..



Ürün-Hizmetleri Hakkında
Rabitto Cenkal Tekstilin tescilli markasıdır.

Rabitto 0-3 yaş bebekler ve 1-5 yaş çocuklar için çok kaliteli bir ürün yelpazesine sahiptir.
İletişim Bilgileri
Firma: Cenkal Tekstil San.ve Tic.ltd Şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
Yetkili Kişi: ELİF CENGİZ
Adres: şerifali çiftliği bayraktar bulvarı no:59 kat:1-2-3 yukarı dudullu ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4663617
Faks: (216) - 4664760
Web Sitesi: http://www.cenkal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cenkal Tekstil San.ve firma bilgileri. Cenkal Tekstil San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cenkal Tekstil San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cenkal Tekstil San.ve Tic.ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.