Centrum Servıces

Şirket Hakkında
Centrum Servıces, İstanbul ili ZUHURATBABA MAH. ŞENYUVA SOK. NO:13/6 BAKIRKÖY adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi HİKMET BAYRAKTAR dir.
Centrum Servıces
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Centrum Services yeni bir anlayış ile yola çıkmış ve müşterilerimizin hak ettiği hizmeti; titiz, disiplinli bir çalışma ile nezaket ve sorumluluk bilinci olan, eğitimli personelleriyle, en uygun şartlarla sağlamak üzere faaliyetlerine başlamıştır. Hizmet vermiş olduğu konuklarını huzur ve güven dolu bir ortamda gidecekleri noktalara zamanında ulaştıran Centrum Services; kaliteyi ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve rekabette öncü olmak için tüm gücüyle çalışmaktadır.
Centrum Services; Yeni araç filosuyla mevcut müşteri portföyünü gün geçtikçe artırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Centrum Services’ in 2010 yılı hedefi, en fazla 2 yaşında araçlardan oluşan, tüm yeterlilik ve sertifika eğitimlerine sahip sürücü kadrosuyla daha geniş bir filoya ulaşmaktır. Centrum Services verilen hizmetin sürekli iyileştirilip, geliştirilmesi adına insan kaynağını; Danışman şirketler işbirliği ile Kurum ve Marka Bilinci, İletişim ve Nezaket Kuralları, Kalite Yönetim Sistemleri, Motivasyon ve uzmanlık konuları ile ilgili mesleki eğitimlere periyodik olarak tabi tutmaktadır.
Var oluş politikası ‘’Çözüm Ortaklığı’’ anlayışı olan ancak bu anlayışı ‘kazan & kazan’ ilkesinden ayırmayan Centrum Services faaliyet konusu ile Türkiye’de ve Dünya’ da markalaşmış, köklü kurumsal şirketlere hizmet üretmek amacındadır. İşte bütün bu gereksinimleri bir arada toplamış olan Centrum Services müşterilerinin ihtiyaçlarını kendi uzmanlık alanında; kusursuz, kaliteli ve hızlı bir şekilde gidererek sizl
İletişim Bilgileri
Firma: Centrum Servıces
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: HİKMET BAYRAKTAR
Adres: ZUHURATBABA MAH. ŞENYUVA SOK. NO:13/6 BAKIRKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5707077
Web Sitesi: www.centrumservices.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Centrum Servıces firma bilgileri. Centrum Servıces adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Centrum Servıces ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Centrum Servıces firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.