Century21 Private

Şirket Hakkında
Türkiye'de Century21, Century21 Private

Century21 ailesine ilk Merhabamız 2005 yılı itibariyle başladı. Proje satışı ile başladığımız bu sektöre şuan Century21 Private ofisi olarak devam etmekteyiz. Turizm, İnşaat ve Otomotiv sektörlerindeki faaliyetlerimize, her zaman var olduğundan dolayı yeme-içme gibi zaruri bir ihtiyaç olan barınma ihtiyacının, standartları ve kalitesi yüksek Century21 bünyesinde devam edip, dünya standartlarında hizmet vermek hedefindeyiz.

Century21 organizasyonunun itici gücü hizmet verdiğimiz alıcılar, satıcılar, eğitim ve pazarlama stratejilerimizden yararlanan tüm çevremizdir. Memnuniyetinize önem verir ve bunun için profesyonel ve kişisel çaba harcarız. Ofisimizde eğitimli danışmanlar ve deneyimli aracılardan hizmet alırsınız. Gayrimenkulün bulunmasından tapu işlemlerine kadar tüm aşamalarda uzman müşteri temsilciniz hizmetinizdedir.
Century21 Private
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Century21 Private
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Hakkı Çizmeci
Adres: Bağdat Cad. Edler Apt. D/3 No:454 Suadiye - Kadıköy/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4451584
Web Sitesi: 4451584
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Century21 Private firma bilgileri. Century21 Private adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Century21 Private ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Century21 Private firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.