Çerçi Ayakkabıcılık San. Tic. Ltd. Sti.

"Benimle yürür müsün?1960dan beri geleceği ayağınıza getiriyoruz..."

Şirket Hakkında
Çerçi Ayakkabıcılık 1960 yılında Gaziantepde kuruldu. Babadan oğula geçerek gün geçtikçe ürün kalitesinin ve çeşitliliğini zirveye taşıdı. Dünyanın ünlü markaları için ayakkabı üreten firmamızın ilkesi müşterilerine en kaliteliyi sunmaktır.
Bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra müşterilerinin istediği tasarımları ve aksesuarları da yapabilmeltedir. Siz isteyin bu Çerçide yok! Kendi markamız olan Liseli sayesinde adımız Liseli Çerçi olarak anılmaya başlandı.
Çerçi Ayakkabıcılık San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Deri erkek ayakkabısı. % 100 gerçek deriden ürettiği ayakkabılarla dünyanın önde gelen markalarına hizmet veren Çerçi Ayakkabı, kanıtlanmış kalitesi ve model çeşitliliğiyle müşterielerine kaliteli olanı en uygun fiyatlarla sunmmaktan gurur duyar.
İletişim Bilgileri
Firma: Çerçi Ayakkabıcılık San. Tic. Ltd. Sti.
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ayakkabı
Yetkili Kişi: Mustafa Çerçi
Adres: 2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı 8 Nolu sokak No:4
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3372920
Faks: (342) - 3372922
Web Sitesi: www.liselicerci.com
Ürünleri
deri erkek ayakkabısı, doğal deriden üretilmiştir. Modaya uygun ve dayanıklıdır.
İlan Talep ve Teklifleri
Erkek Deri Ayakkabı
%100 deriden üretilen kaliteli sağlıklı ayakkabıyla tanışın. Dünyanın ünlü markalarına ayakkabı üretiyoruz herkesten önce siz giyin.
Deri Erkek Ayakkabısı
Deri erkek ayakkabısı, %100 doğal deri modaya uygun dayanıklı uygu fiyat.
Çerçi Ayakkabıcılık San. firma bilgileri. Çerçi Ayakkabıcılık San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çerçi Ayakkabıcılık San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çerçi Ayakkabıcılık San. Tic. Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.