Cese Akademi İlkyardım Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Cese Akademi Bursa Eğitim Hizmetleri; Sağlık bakanlığından onaylı özel ve yasal ilkyardım eğitim merkezidir.Sağlığa ve insan hayatına önem verenlerin, eğitimine katkıda bulunarak; yaşam kurtarmak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla kurulmuştur.

Cese Akademi Eğitim Hizmetleri Olarak Hedeflerimiz:
Toplumun her kesimine İlkyardım ve iş güvenliği eğitimlerinin verilmesi sağlamak ve özellikle olağanüstü olaylar için hazır ve bilinçli kişilerin yetiştirilmesini sağlamaktır.
Özellikle okullarda İlkyardım eğitimlerinin ders olarak anlatılması için gerekli olan her türlü çabayı göstermek.
Ülkemizde İlkyardım Eğitimlerini uluslararası düzeye getirmek için İlkyardım Eğitmeni yetiştiren bir merkez haline gelmek…
Toplumumuzun her kesimine yaygın, etkin, çağdaş bir şekilde sağlığa ve insan hayatına önem veren kişi, kurum ve kamuya uluslararası standartlarda her türlü ilkyardım, iş güvenliği ve acil yardım hizmeti sunmaktır.”
Uluslararası standartlarda işletmelerde alınması zorunlu olan ilkyardım ve iş güvenliği eğitimlerini ülkemize yerleştirilmesini, gelişmesini ve etkin bir şekilde yaygınlaştırılmasını sağlamak.”
İnsanlığa sağlıklı ve mutlu bir yaşam sunmak, kaza ve yaralanmalarda hayatta kalma oranını arttırmak ve kalıcı sakatlanmaları en aza indirmek…
Cese Akademi İlkyardım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cese Akademi İlkyardım Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Saime Özyilmaz
Adres: İhsaniye Mh. İzmir Yolu Cd. Atalay 7 Sitesi B Blok No:114 K:2 D:2 /Nilüfer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2470215
Web Sitesi: www.ceseakademi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cese Akademi İlkyardım firma bilgileri. Cese Akademi İlkyardım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cese Akademi İlkyardım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cese Akademi İlkyardım Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.