Çetin Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Çetin Plastik 1988 yılında temizlik gereçleri üretim ve pazarlamasına başlamış olup çok kısa süre içinde piyasada en çok aranan marka olmuştur. Çetin Plastik kaliteye ve markalaşmaya önem veren ve yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda oluşan ürünleri için TASARIM TESCİL ve FAYDALI MODEL belgeleri alıp kendi markaları olan FLORA, FLOSOFT ve NETSİL’i yurtiçinde ve yurdışında tescil tescil ettirmiştir.

Çetin Plastik sorumluluk sahibi bilinçli bir üretici olarak, ürünlerini standardize ederek TSE tarafından TSEK tarafından belgesini almıştır. Aynı zamanda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile yönetilmektedir ve Bureau Veritas firması tarafından belge almaya hak kazanmıştır. Kurumsallaşarak dünya standartlarında bir firma seviyesinde müşterilerine hizmet vermektedir.
Çetin Plastik Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çetin Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Çetin Plastik
Adres: Kale Sanayi Mah. Sancaklı Cad. Başaklı Sok. No:9/2 Güngören-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5022128
Web Sitesi: www.cetinplastik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çetin Plastik Sanayi firma bilgileri. Çetin Plastik Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çetin Plastik Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çetin Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.