Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim Maden. Mak Danışmanlık Paz..san Ve Tic Ltd.şti

Şirket Hakkında
Müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak ve sizlerin memnuniyeti öncelikli hedefimizdir. ÇEV-MED ÇEVRE MEDİKAL.MÜHENDİSLİK.EĞİTİM MADEN. MAK DANIŞMANLIK PAZ..SAN VE TİC LTD.ŞTİ Uzman kadrosuyla çevre kirliliği işçi sağlığı-güvenliği konularında uluslararası standartlara uygun ölçümler, Maden Ruhsat Başvuruları, Arama Faaliyet Raporları, Ruhsat Devir İşlemleri, Orman İzinleri, Kurumlardan Alınması Gereken İzinler, Fizibilite Raporları, Patlayıcı Madde Ruhsatı, Gsm Ruhsat Başvuruları , Patlayıcı Madde Kapasite Raporları, İşletme Projesi, Saha Sınır Aplikasyonu, İşletme Faaliyet Raporları, Saha Terk İşlemleri, İmalat Haritaları, Geçici Faaliyet Belgesi, çevre izinleri, emisyon izni, deşarj izni ve ruhsat, yer seçimi izinleri, proje tanıtım dosyası, emisyon-imisyon raporları hava kalitesi modellemesi, gürültü ve titreşim raporları, su ve atık su analiz raporları ve tesis projesi, iş güvenliği ve işçi sağlığı, iş güvenliği ve işçi sağlığı eğitimi, Maden Mermer Ruhsat Alımları ve bu ruhsatlara ilişkin danışmanlık hizmetleri , Taşocağı Ruhsatı alımı ve Taşocağı alınmasında danışmanlık ve teknik hizmetler, ÇED Raporları, Ön ÇED Raporları hazırlanması ve Çevre Kanununa yönelik müşavirlik hizmetleri, 5177 Sayılı Maden Kanunu Kapsamında Taş Ocağı ve Kil Ocağı Ruhsat Alım İşleri. Mermer-Maden Müracaatlarının hazırlanması, Mermer-Maden Ruhsatlarının alımı, Arazi Etütleri için danışmanlık, konkasör ekipmanları, konveyor bant ruloları, çöken toz cihazı, otomatik yağlama sistemleri ve her türlü makina, cihaz, techizat alım satım ve pazarlama hizmeti vermektedir.

Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim Maden. Mak Danışmanlık Paz..san Ve Tic Ltd.şti
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: ARİF DOĞAN
Adres: TURGUTLU SOKAK 3/9 G.O.P
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4482522
Web Sitesi: www.cevmed.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim firma bilgileri. Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çev-med Çevre Medikal.mühendislik.eğitim Maden. Mak Danışmanlık Paz..san Ve Tic Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.