Çevmed Çed Raporu Danışmanlık Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ÇEV-MED ÇED HİZMETLERİ DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ olarak Çevre Kanunu ve ilgili yönetmelikler ile olan işlemlerde ve sorunlarda etkin çözümler üretmek için yasal mevzuatı sürekli takip ederken, müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak ve müşterilerimizin işlemlerinde en kısa, en doğru ve en az maliyet ile sonuca ulaştırmaktadır.

Firmamız tarafından verilen hizmetler kapsamında, proje için uygun tesis yerinin belirlenmesi aşamasından başlayarak, tesisin kurulması, faaliyete hazır hale gelmesi ve işletmeye alınmasına süreçlerinde ilgili mevzuatlar çerçevesinde gereken tüm izin ve belgelerin alınması sürecinde proje/işletme sahiplerine bilgi ve tecrübelerimizle çözüm ortaklığı sunmaktayız.

Firmamız Çevre Mevzuatı kapsamında yer alan "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği", T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarılmıştır. Bu yönetmelik doğrultusunda ÇED Raporu ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması usul ve esasları, yine Bakanlıkça çıkarılmış olan "Yeterlik Belgesi Tebliği" ile tanımlanmıştır. ÇEV-MED ÇED HİZMETLERİ DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ Bakanlık tarafından söz konusu Tebliğ uyarınca, 229 Numaralı "ÇED YETERLİK BELGESİ" ile ÇED Raporu ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlamaya yetkili kılınmıştır.


Firmamız ayrıca "Çevre Denetimi Yönetmeliği", "Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik" ve "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarılmış ve yürürlüğe girmiştir. Firmamız bu yönetmelikler doğrultusunda hizmet vermek üzere Bakanlık tarafından 318 Numaralı "ÇEVRE DANIŞMANLIK YETERLİLİK BELGESİ" ile yetkili kılınmıştır.



HİZMET VERDİĞİMİZ KONULAR

• ÇED (Çevresel Etki Değerlendirilmesi) Yönetmeliği Doğrultusunda Proje Tanıtım Dosyası ve ÇED Raporlarının Hazırlanması

• ÇED Kapsam Dışı, ÇED Muafiyet dosyalarının hazırlanması

• Çevre Danışmanlık Hizmeti Sunulması
Çevmed Çed Raporu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çevmed Çed Raporu Danışmanlık Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: FATOŞ MAMUK
Adres: KOZA SOKAK 138/8 GOP ÇANKAYA ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4482522
Web Sitesi: www.cevmed.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çevmed Çed Raporu firma bilgileri. Çevmed Çed Raporu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çevmed Çed Raporu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çevmed Çed Raporu Danışmanlık Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.