Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu Vinç,hidrolik Vinç Tamircisi Konya

Şirket Hakkında
ÇİFTLER HİDROLİK;Konyada hidrolik kurtarma vinç tamiratı, çekme vinç tamiratı, kayar kasa ve tuning tamiratı, hidrolik makina tamiratı ve teleskobik bomlu vinç tamiratı katlanır Bomlu Vinç ve Teleskobik bomlu Vinç imalatı, kurtarma aracı ve mobil vinç imalatı, Kayar Kasa, tuning oto kurtarma aracı imalatı, Ataşman ve Hidrolik Platform imalatı, katlanır bomlu vinç, insan sepeti ve kaldır götür imalatı, hurda vinci, kasa içi hidrolik mobil vinç ve kurtarma maksatlı vinç imalatı, ataşman imalatı yapmaktadır.
Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu Vinç,hidrolik Vinç Tamircisi Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: mevlüt bircan
Adres: Selçuk Mahallesi Ganimet Sokak. No:12 Selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2497949
Web Sitesi: www.ciftlerhidrolik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu firma bilgileri. Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çiftler Hidrolik;katlanır Bomlu Vinç,hidrolik Vinç Tamircisi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.