Çığır Aydınlatma

"İyi bir aydınlatma- iyi bir Gelecek"

Şirket Hakkında
Çığır Aydınlatma 22 yıllık üretim deneyimiyle 100'den fazla ürün çeşidine sahip olan, aydınlatma yardımcı elemanları üreten ve hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarına sunan genç ve dinamik bir firmadır.

* Konusunda uzmanlaşmış, deneyimli üretim kadrosuyla özellikle Ateşleyici, Elektronik Balast ve Acil Aydınlatma ürünleri konusunda yüksek bir kalite düzeyine sahiptir.
* Üretim kapasitesi ve kalitesi ile yurt içi aydınlatma şirketlerinin en büyük tedarikçilerinden birisidir.
* Kaliteli üretimi ilke edinen Çığır Aydınlatma; Elektronik Balastlı Acil Aydınlatma ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunmuştur.
* Bugün Çığır Aydınlatma ürünleri dünyanın 35 ülkesinde kullanılmaktadır.

Kurumsal Değerler:

- Müşterilere bağlılık
- Müşteri istek ve taleplerine odaklanmak
- Tasarım ve yenilik odaklı olmak
- Çalışanlara bağlılık
- İş mükemmelliğine bağlılık

Sunduğu Avantajlar:

- Doğru ve yüksek kalitede malzeme kullanımı
- Son teknoloji ekipmanlarla üretim
- Müşterinin fark ettiği kaliteli ürünler
- Yüksek kapasiteli üretim
- Hızlı üretim ve teslim süreleri
- Müşteri odaklı yaratıcı çözümler

Strateji ve Hedefler:

- Çığır Aydınlatma, Pazarlama faaliyetlerini hem yurtiçinde hem yurt dışında, 'Toplam Kalite Anlayışı' ve 'Mutlak Müşteri Memnuniyeti' hedefleri doğrultusunda sunmayı kendisine gaye edinmiştir.

- Her geçen gün değişen trendleri yakından takip ederek geliştirilen yaratıcı tasarımları, doğru pazarlama stratejileri, başarılı AR-GE çalışmaları ve müşteri memnuniyetini garantileyen istikrarlı satış ve sonrası hizmetleri ile ÇIĞIR AYDINLATMA sadece Türkiye de değil Dünya da lider bir aydınlatma markası olmayı kendisine gaye edinmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çığır Aydınlatma, İgnitörler ve Acil aydınlatma kitleri konusunda Türkiye'nin ilk ve önde gelen üreticilerinden birisi olup, bu alanda gerek yur dışı ve gerekse yurt içine yönelik olarak 22 yıldır hizmet vermektedir
İletişim Bilgileri
Firma: Çığır Aydınlatma
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: muharrem yarar / Erdoğan Yarar
Adres: Bankalar Caddesı.Emekyemez mahallesi. Tutsak sokak No.6 Kat:4-5 Karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2389310
Faks: (212) - 2389312
Web Sitesi: www.cigiraydinlatma.com.tr
Ürünleri
Ateşleyiciler, Sodyum ve Metal Halide lambaların çalışmaya başlamaya başlayabilmeleri için başlangıçta bunlara kısa süreli yeterli düzeyde bir pik ge...
EM 36 Acil Aydınlatma serisi Doğrusal ve Kompakt Floresan lambalar için tasarlanmıştır. Yanma süresi 1-3 saat aralığındadır. Kırmızı şarj göstergesi...
Beklenmedik elektrik kesintilerinde acil olarak devreye girer. Çoğunlukla acil çıkış aydınlatmalarında floresan lambalı armatürler kullanılır. Çığı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çığır Aydınlatma firma bilgileri. Çığır Aydınlatma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çığır Aydınlatma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çığır Aydınlatma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.