Cihan Tekstil Dayanıklı Tüketim Mamülleri San. Ve Tic. A.s.

Şirket Hakkında




Firmamız Sultanhamam da 35 yıl önce Cihan Manifatura Koll. ŞTİ. adıyla mefruşat ve ev tekstili dallarında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Birçok üretici firmanın bayiliğini yapan firmamız kendisine ait Perfect Gold, Marvella ve Manzaks markalarıyla da fason üretimler yaparak hizmet vermektedir. Beş yıl önce ev tekstili alanı ile birlikte firma içi yapılandırmaları geliştirmek, İthalat ve ihracat alanında gelişmek maksatlı Cihan Tekstil A.Ş adıyla ikinci bir firmamız da bünyemize katılmıştır. Yurtiçini tamamen kapsamına alan pazarlama ve dağıtım ağımız gün geçtikçe genişlemektedir. Firmamız otel hastane, restoran ve okul alanlarında da hizmet sunmaya devam etmektedir. Kalite ile estetiği bütünleştiren tasarım ve dekorasyon anlayışımızla; firmamız sizlerin beğenisini de esas olarak tesislerinize uygun renk, tasarım ve desenlerde üretim imkânlarına sahiptir. Bu imkânları sizlerle paylaşabilmek, kaliteyi en uygun imkânlarla hizmetinize sunmak istiyoruz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cihan Tekstil Dayanıklı Tüketim Mamülleri San. Ve Tic. A.s.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: Canan DURMUS
Adres: Tekstilkent galeria A 18 No: 43 Esenler/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4380468
Faks: (212) - 4380469
Web Sitesi: http://www.cihantex.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cihan Tekstil Dayanıklı firma bilgileri. Cihan Tekstil Dayanıklı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cihan Tekstil Dayanıklı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cihan Tekstil Dayanıklı Tüketim Mamülleri San. Ve Tic. A.s. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.