Cinearts Production

Şirket Hakkında
CİNEARTS PRODUCTİON Sinema, TV, reklam yapımlarında, yapım, teknik yapım ve yapım sonrası hizmetleri vermek üzere kurulmuş, kuruluşu ile beraber sektörde etkin olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.

Firmamız uluslararası bir iş birliği ve iletişim sektörüne sunduğu yaratıcı önerilerle, kaliteli hizmeti zamanında vermeyi kendisine felsefe edinmiş bir yapım firmasıdır...

Özgün bir fikri görsel tasarıma, görsel tasarımı da detaycı bir uygulamayla ürüne dönüştüren firmamız her türlü tanıtım, reklam, televizyon prodüksiyonu, Uygulayıcı yapımcılık uygulamalarını uzman ekibi ile büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir...
Cinearts Production
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cinearts Production
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Ceylan Arım
Adres: Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:68, Mecidiyeköy, İstanbul, Türkiye (eski Ali Samiyen Stadı Yanı)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3471821
Web Sitesi: www.cinearts.tv
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cinearts Production firma bilgileri. Cinearts Production adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cinearts Production ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cinearts Production firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.