Cineist Film

Şirket Hakkında
2005 Yılından Bu Yana Film Prodüksiyon Hizmetleri Sunan Cineist, 7 Yıldır Sahip Olduğu Tecrübe, Yüksek Teknoloji ve Profesyonel Ekibiyle Müşterilerine Kaliteli Hizmet Sunmaktadır. Başlıca Hizmetleri; Tanıtım Filmi, Reklam Filmi, Eğitim Filmi, Video Klip Prodüksiyonu olan Cineist, Teslim Aldığı Projeyi Metin Yazarlığından Kaset Teslimine Kadar Her Aşamayı Kendi Bünyesinde Gerçekleştirmektedir.

Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Eden Cineist, Film Prodüksiyonlarını Sadece Bugüne Uygun Değil, Yıllar Boyunca Gururla Kullanabilmenizi Amaçlar ve Çalışmalarını Titizlikle Yürütür.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cineist Film
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Müzik ve Video
Yetkili Kişi: Cineist Film
Adres: İncirli Cd. Hür Sk. No:1 D:10 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5716956
Web Sitesi: www.cineist.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cineist Film firma bilgileri. Cineist Film adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cineist Film ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cineist Film firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.