Ciwan Dugun Organizasyon

Şirket Hakkında
CIWAN ORGANIZASYON olarak misyonumuz;Durustluk, Samimiyet, Fedakarlik ve mukemmeliyetilkesi ile yola cikmaktir..Musteri memnunuyetini hedef alan ve en kucuk ayrintiyi dahil her seyiyle size kusursuz organizasyonlar sunarak sizlerin organizasyonlarinda pratikligi ve konforu saglayan, bir o kadar da sizlerle ayni heyecani paylasarak guvenilir yardimciniz olmak, ruyalarinizi sizlere kaliteli bir hizmetle yasatmak bizlerin vazgecilmez ilkesidir...
HIZMET KALITESINI BIZIMLE YASAYIN...
Ciwan Dugun Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ciwan Dugun Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: ciwan ayaz
Adres: 57500 saint AVOLD METZ
Şehir: metz
Ülke: fransa
Telefon: (338) - 7043575
Web Sitesi: www.ciwanorganizasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ciwan Dugun Organizasyon firma bilgileri. Ciwan Dugun Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ciwan Dugun Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ciwan Dugun Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.