Çizgi Gıda Kimya Kozmetik Ltd.şti

Şirket Hakkında
Çizgi Gıda Kimya, Erzurum ili ORGANİZE SAN. BÖL.METAL İŞLERİ KÜÇÜK SAN. SİT.J BLOK NO:136 adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi HABİP BİNGÖL dir.
Çizgi Gıda Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çizgi Gıda ve Kimya, Erzurum’da 2006 yılı sonbaharında işletmeye açılmıştır.
Çizgi Gıda ve Kimya, adından da anlaşılacağı üzere, Gıda sektörü, Kimya endüstrisi alanında, tıbbi-farmasotik yan ürünlerin yanı sıra, kozmetik alanında kişisel bakım ürünlerinin üretimi ve pazarlaması ile de uğraşmaktadır.Türkiyede üretilen ilk jel kolonya.
Çizgi Group tarafından üretilen jel kolonya anti bakteriyel özelliğinin yanı sıra E ve C vitamini içerir. Kullanıldığında gün boyu ferahlık sağlar. 6 farklı koku çeşidi ve 10 farklı ambalajı ile hizmetinize sunulan jel kolonyalarımızı marketinizde görebilirsiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Çizgi Gıda Kimya Kozmetik Ltd.şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: HABİP BİNGÖL
Adres: ORGANİZE SAN. BÖL.METAL İŞLERİ KÜÇÜK SAN. SİT.J BLOK NO:136
Şehir: Erzurum
Ülke: Türkiye
Telefon: (442) - 2422883
Faks: (442) - 2422883
Web Sitesi: www.cizgi-group.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çizgi Gıda Kimya firma bilgileri. Çizgi Gıda Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çizgi Gıda Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çizgi Gıda Kimya Kozmetik Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.