Clean7 Endüstriyel Temizlik Ve Hijyen Ürünleri

"Profesyonel Tercih"

Şirket Hakkında
Clean7 insan sağlığı ve sürdürülebilirliği açısından profesyonel hijyen ve temizlik ürünleri ile çözümler sunmaktadır. Mutfak hijyeni ve temizliği, Çamaşır hijyeni ve temizliği, Otel hijyeni ve temizliği, Hastane-Poliklinik hijyeni ve temizliği, Bina Bakım ve temizliği, Oto temizliği ve Bakımı alanında ürün ve çözümler sunmaktadır. Sunduğumuz inovatif ve ekolojik ürünlerimiz ile daha temiz, daha sağlıklı bir gelecek oluşturulmasına yardımcı oluyoruz.

2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Kozmetik Araştırma ve Üretim Biriminde görev yapan 15 bilim insanıyla birarada uzun yıllar yapılan çalışmalar sonucu bünyesinde 50′den fazla endüstriyel temizlik ve hijyen ürünlerini üniversite-sanayii işbirliği çerçevesinde ortaya çıkarmışlardır. Bu çerçevede öncelikleri;

*İnsan sağlığına zarar vermeyen,

*Gereksiz kimyasal kullanımından kaçınan

*Doğadan aldığını doğaya geri verme ilkesi edinen,

*% 100 e yakını doğada tamamen biyoçözünür,

*Ekolojik olarak çevreyle dost olan,

*Konsantre ürünleriyle gereksiz sarfiyatın önlenmesini hedefleyen,

*Sosyal sorumluluk projelerini ön planda tutan bir yaklaşımla ülkemizde örnek bir kuruluş haline gelmiştir.

On yıla aşkın bir süredir ülkemize ARGE, üretim desteği veren ve örneği bulunmayan deterjan alanında üniversite-sanayi işbirliği içinde 600 ün üzerinde formülasyonlardan tüm zorlu testlerden geçirilerek en ideal 50 ye yakın profesyonel ürünü endüstriyel ürün grubuyla tüketicilerinin hizmetine sunan CLEAN7, ülkemizde dünya markası olma yolunda, hedeflerine emin ve kararlı adımlarla yol almaktadır.

Yeditepe Üniversitesi Üretim ve Araştırma (ARGE) Yerleşkesi ile ortak hareketle; Türkiye ve Dünya pazarında profesyonel temizlik ve hijyen ürünlerinin, yerel ve global partneridir.
Clean7 Endüstriyel Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
http://www.clean7.com.tr/urunler/
İletişim Bilgileri
Firma: Clean7 Endüstriyel Temizlik Ve Hijyen Ürünleri
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: Kurumsal Firma
Adres: Genel Müdürlük:İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. Mihraç Sok. No:12/A Ümraniye / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3800777
Web Sitesi: www.clean7.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clean7 Endüstriyel Temizlik firma bilgileri. Clean7 Endüstriyel Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clean7 Endüstriyel Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clean7 Endüstriyel Temizlik Ve Hijyen Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.