Cleaner Master Service

Şirket Hakkında
1992 Yılında kurulan Şirketimiz 1999 yılında yaşanan ve bizlerde derin izler bırakan deprem felaketine kadar Adapazarında faaliyet göstermiş ve bu yıllar arasında Adapazarı ili ve ilçelerinde birçok saygıdeğer kurum ve kuruluşta Hizmet vermiştir. Adapazarında gerek verdiği Hizmet, gerekse işine verdiği önem nedeni ile yıllarca adından söz ettirmiş, aranan ve tercih edilen bir firma olmuştur. CleanermasterService deprem felaketinden sonra geçici olarak faaliyetini durdurmak zorunda kalmış, bu süre zarfını da kendini yenileme, geliştirmek adına çalışmıştır. Türkiyenin ve Dünyanın en iyi Temizlik Şirketlerinin sistemlerini gözlemleyip bilgi akışını sağlayarak, yeni kimliği ve profesyonelliği ile siz saygı değer müşterilerimize hizmet verebilmek için yeniden yanınızda olmaktan mutluyuz, gururluyuz…
Cleaner Master Service
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cleaner Master Service
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Bahadır
Adres: İstasyon mah Tuzla İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4474278
Web Sitesi: www.cleanermasterservice.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cleaner Master Service firma bilgileri. Cleaner Master Service adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cleaner Master Service ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cleaner Master Service firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.