Clk Cadde Gayrimenkul

Şirket Hakkında
İstanbul Ümraniye Bölgesi Clk Cadde Gayrimenkule Hoş Geldiniz.

İstanbul Ümraniye bölgesinde Ümraniye Satılık Konut, ümraniye Kiralık Konut, ümraniye Evler, ümraniye Satılık Arsa - ümraniye Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde özellikle ümraniyede gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.

Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Clk Cadde Gayrimenkul farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz..







İstanbul - ümraniye merkezimizde; ümraniye bölgesi başta olmak üzere Kadıköy , çekmeköy , Şile , Riva , Maltepe , Dudullu , Göztepe , Erenköy , Ataşehir , İçerenköy , Kozyatağı , Küçükyalı ve daha birçok bölgede Satılık , Kiralık Daire , Villa , Rezidans , İşyeri , Plaza Katı , Bina seçenekleri ile Çekmeköy ve diğer bölgelerde hizmetinizdeyiz. Çekmeköy , Sarıgazi , Samandıra , Yenidoğan , Taşdelen , Alemdağ , Çakmaktaki Daireleriniz , Arsalarınız nakit veya kat karşılığı alınır. ümraniyede 600 YTLden başlayıp 3000 YTLye kadar site içerisinde kiralıklarımız bulunmaktadır. ümraniye başta olmak üzere Kiralık satılık fabrikalarımız, depolarımız bulunmaktadır. Çekmeköy ve Beykozda villalık arsalar ümraniye sinpaş

cekmekoy satilik , cekmekoy kıralik , çekmeköy villa , çekmek
Clk Cadde Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Clk Cadde Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: ramazan çelik
Adres: Aşağı Dudullu Karadeniz Cd. Parseller Mh. Sahur Sk. No:18/A Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6140905
Web Sitesi: www.clkcadde.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Clk Cadde Gayrimenkul firma bilgileri. Clk Cadde Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Clk Cadde Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Clk Cadde Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.