Cns Tekstil Gıda Ve Hayvancılık Ltd Şti.

"önce kalite..."

Şirket Hakkında
Şirketimizin ana faliyet alanı tekstil baskı (parça baskı) olmakla birlikte, kendi hazırlamış olduğu kolleksiyonları müşterilerine sunup, sipariş üzerine hazır giyim imalatı ve ihracatı yapmaktadır.

Firmamız tekstil baskı (parça baskı) konusunda su bazlı, pigment, plastik baskı, transfer, transfer flok, metal pul, sim baskı, varak baskı, havyar baskı, kum baskı, cam taş baskı... yapmaktadır.

Tüm baskı çeşitlerinin bilgisayar destekli grafik çalışmaları, renk ayrımı, desen tasarımı ve film çıkışları da bünyemizdeki grafik tasarım ünitesinde gerçekleştirilmektedir. CNS TEKSTİL LTD. ŞTİ. Parça baskı fabrikaları ; İzmir ve çevre illerdeki ihracat yapan firmaların baskı işlerini yapmaktadır.

Firmamız hazır giyim imalatı konusunda, ; kumaş imalatını kardeş firmalara yaptırmakta olup, imalat ünitesinin bir kısmı kendi bünyesinde, bir kısmını gerekli görülen zamanlarda, fason atölyeleri ile çalışmak sureti ile dışarıda yaptırmaktadır. Bunun haricinde kesim ve sonlanma (ütü, poşet, ambalaj) üniteleri kendi bünyesinde bulunmaktadır.

Cns Tekstil Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
26 yılldır İzmir de her türlü hazır giyim üretebilen firmamız, bayan, çocuk , erkek t-shirt, swearshirt ihracatı yapmak istemektedir...ayrıca tekstil baskı firmamızla da dünyada son trend tekstil baskı konusunda gerekli bilgi ve 6 makine ile yüksek kapasiteli donanıma sahiptir...

İletişim Bilgileri
Firma: Cns Tekstil Gıda Ve Hayvancılık Ltd Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Canan Kırıkkaya
Adres: Adatepe Mah.yahya Kemal Beyatlı Cad.no:20 Begos Buca-izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4206767
Web Sitesi: www.cnstekstil.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cns Tekstil Gıda firma bilgileri. Cns Tekstil Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cns Tekstil Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cns Tekstil Gıda Ve Hayvancılık Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.