Çolakoğlu İnşaat

Şirket Hakkında
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1975 yılında kuruluştur. Müteahhitlik hizmetleriyle birlikte “Proje ve Danışmanlık” alanında da kaliteli ve güvenli hizmet vermektedir. TOPRAK YAPI olarak üstlendiğimiz bir projenin başarıya ulaşmasının ilk adımının tasarım olduğuna inanmaktayız. Bu amaçla doğru ve uygulanabilir tasarımlarla projemizi hayata geçiriyoruz.

Türkiye ve dünyadaki trendleri takip ederek, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktayız. Tüm projelerimizde özgün tasarım ve fonksiyonellikten ödün vermeden, müşterilerimize değer katacak yaşam alanları inşa etmekteyiz. Kentsel estetiğin sağlanmasındaki sorumluluğumuzun bilinci ile sadece kendi inşa ettiğimiz binaların tasarımında değil, yerel mimariye de uygun projelerin geliştirilmesine önem vermekteyiz.
Alanında deneyimli ve kendini sürekli geliştiren ekibimizle sektörümüzde önemli projelerde yer almayı hedeflemekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çolakoğlu İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: ÇOLAKOĞLU İNŞAAT
Adres: HÜSEYİN HOCA MAH. BARBAROS HAYRETTİN CAD. NO:45/209-1 EREĞLİ / KARAMÜRSEL
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 4592696
Web Sitesi: www.grupcolakoglu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çolakoğlu İnşaat firma bilgileri. Çolakoğlu İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çolakoğlu İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çolakoğlu İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.