Concept Seperatör

Şirket Hakkında
Concept Seperatör, tasarım ve imalat konusunda 30 yıla dayanan deneyime sahip CMT Metal tarafından kurulmuştur.

Günümüzde iyi tasarımın rolü giderek artmaktadır. Mekanların ve evlerin, giderek daha fazla dikkat çekici ve cazibeli hale gelmesi, talep yaratması için, iyi tasarımın gücü yadsınamaz boyutlara ulaşmıştır. Hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için, çalıştıkları, yaşadıkları mekanlara değer katmak, kişiselleştirmek, müşterileri ve konukları etkilemek için önemli bir unsur haline gelmiştir.

Sir Terrance Conran’in de dediği gibi;

“Tasarım, bence 21 yüzyılın sanatı. Herkes tasarımın hayatımıza neler katacağını, ondan nasıl faydalanacağımızı öğrenmeli.”

Bu vizyonu, mağaza içi, mağaza vitrini, mekân, ev ve ofis dekorasyonu alanlarına yaymayı planlayan Concept Seperatör, alan yönetimini daha estetik hale getiren tasarımlarını fark yaratmak isteyen kullanıcılarımıza sunar.

Kuruma özel hazırlanabilecek seperasyon malzemelerinin yanı sıra, 16 renk ve 3 farklı desende tasarlanan seperasyon malzemelerini, kafelerde, mağazalarda, ofisler ve evlerde dahi kullanmak mümkün.

Girdiği ortama, elitlik, düzen, şıklık ve farklı bir hava katan bu tasarımlar için deneyimli satış ve pazarlama ekiplerimiz bir telefon uzağınızdadır.

İhtiyaçlarınıza özel hazırlanacak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, yeni çağın trendlerine ayak uydurmak, farklılaşmak ve daha fazla talep çekmek isteyen tüm kurumlarla bir araya gelmekten mutluluk duyacaktır.

Concept Seperatör, mekanlara değer katar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Concept Seperatör
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Hüseyin Aydoğdu
Adres: pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6270585
Web Sitesi: www.conceptseparator.com - www.conceptlifes.com
Ürünleri
Mağaza vitrinlerinde, salon duvarlarında, şubelerin alınlıklarında, restoranların bar alanında kullanılabilen dekoratif duvar panosu PANOLED’ler, ...
“Herkes gibi olmasın mekânım, beni yansıtsın!” diyenlere müjde! Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenler, plexi seperatör önerilerimiz tam size göre! En ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Concept Seperatör firma bilgileri. Concept Seperatör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Concept Seperatör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Concept Seperatör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.