Corpball // Go Event&marketing

Şirket Hakkında
“Corpball, kurumsal spor organizasyonları markasıdır.”
Misyonumuz; firma çalışanlarının kurum bağlılıklarını pekiştirme amacıyla,
“birlikte başarmanın” yanı sıra, motivasyonunu arttıran, spor kültürü, takım oyunu
ve aidiyet duygusunu kazandıran aktiviteler düzenlemektir.
Kurum ve kuruluşların kurumsal kültürünün pekiştirilmesi, marka bilinirliğini arttıran ve iletişimi güçlendiren hedef kitleye uygun spor aktiviteleri gerçekleştirmektir.
Vizyonumuz; hedef kitle doğrultusunda bilinen, güvenilir ve kalite sözcüğü ile
eşdeğer bir marka yaratmaktır.
Corporate (Kurumsal) ve Ball (Top) kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşan markamız, kurum ve kuruluşların katılabileceği farklı dallarda spor organizasyonlarını düzenlemeyi hedeflemektedir.
Bu kapsamda, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, 2017 yılı boyunca tüm organizasyonlardan sağlanacak gelirin belirli bir kısmı yıl içerisinde belirlenecek kurum ve kuruluşlara ihtiyaçlar(sarf malzeme) doğrultusunda aktarılacaktır.
Sosyal medya üzerinden canlı yayınlar, fotoğraflar ve röportajlar ile İzmir’in en iyi tesislerinde yapılan organizasyonlarımız, iş hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen herkesi kendine çekmek ve aileleriyle birlikte dahil olabileceği rekreasyon alanı oluşturma hedefindedir.
Go Event&Marketing firması ile ortak girişim anlaşması yaparak, daha kaliteli, farklı ve yaratıcı organizasyonlara imza atacak yeni ekibi ve ofisiyle CorpBall markası büyümeye devam etmektedir.
Kurum ve kuruluşlara özel organizasyonlar ile farklı spor dallarında da 2017 yılı boyunca adından söz ettirecek CorpBall’a sizleri davet ediyoruz.
Özgün aktiviteler geliştirir, uyarlar ve yaparız!
Corpball // Go
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Corpball // Go Event&marketing
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Can Alkar // Meriç Uçar // Yiğit Tusder
Adres: Aksoy Mah. 1752 Sok. No 2/1 A 35580
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3692001
Web Sitesi: www.corpball.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Corpball // Go firma bilgileri. Corpball // Go adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Corpball // Go ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Corpball // Go Event&marketing firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.