Coşkun Yapı Kimyasalları

"Yapı Sorunlarına Çözüm Getiren Öncü Kuruluş"

Şirket Hakkında
Coşkun Yapı Kimyasalları, yapınızdaki sorunlara uzun vadeli çözümler bulabileceğiniz ve alanında öncü olan bir kuruluştur.

Şirketimiz 1987 yılında Coşkun Ticaret adı ile Türkiyede ilk YKS (şimdi adı ile BASF) bayisi olarak açılmştır. 1994 yılında iki mimar tarafından limited şirketi haline getirilmiştir. Kuruluşundan bu yana BASF, Henkel ve benzeri Avrupa firmalarının yapı alanındaki ürünlerinin satış ve uygulamaları ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Poraver isimli Alman firmasının ürünü olan genleştirilmiş cam hammaddesi, kullanım alanlarının genişliği ve ürün özellikleri nedeni ile firmalar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan güncel bir ürünümüzdür. Bu ürünün Türkiye pazarında daha geniş bir yere sahip olması için tanıtım faaliyetlerine devam edilmektedir. Bu ürünün Türkiye Temsilciliğini yapmaktayız.

Coşkun Yapı Kimyasalları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
*Su ve Isı Yalıtım Ürünleri
*Beton ve Harç Katkıları
*Tamir ve Zemin Düzeltme Harçları
*Yapıştırma ve Fuga Malzemeleri
*Poliüretan Epoksi Enjeksiyon Malzemeleri ve Uygulamaları
*Epoksi Poliüretan Zemin Kaplamaları
*Beton Tamir ve Güçlendirmeleri
*Genleştirilmiş Cam Ürünleri
İletişim Bilgileri
Firma: Coşkun Yapı Kimyasalları
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Murat Coşkun
Adres: Kurtuluş Cad. No:129A Kurtuluş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2338469
Faks: (212) - 2461209
Web Sitesi: http://www.coskun-yapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Coşkun Yapı Kimyasalları firma bilgileri. Coşkun Yapı Kimyasalları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Coşkun Yapı Kimyasalları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Coşkun Yapı Kimyasalları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.