Country Stone

Şirket Hakkında
Country Stone olarak ( Kültür Taşı, Kültür Tuğlası, Duvar Panelleri ) satışına ve uygulama hizmetine başlamıştır. Şirketin doğal taşlardan özel bir teknik ile kopyalanmış kalıplarda Country Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği ile ilgili birçok çalışmayı gerçekleştirmiş olan firmamız, halen yatırım ve AR-GE çalışmalarına devam etmektedir.

Kaliteli ve kalıcı ürünler üreterek, sektördeki en iyi hizmeti vermek, şirketimizin genel politikasını oluşturmaktadır. Bu anlayışın bir sonucu olarak, bugün ürünlerimizin kalitesi, dayanıklılığı ve doğallığı dünya standartlarına ulaşmıştır. Ürünlerimizi Türkiye sınırları içinde farklı şehirlere gönderdiğimiz gibi; Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında da; bir çok ülkeye ihraç etmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Country Stone
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Okan Sezen
Adres: İcadiye Mahallesi Cemil Meriç Sokak N0 :23/a üsküdar / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6951061
Web Sitesi: http://www.dekoratiftas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Country Stone firma bilgileri. Country Stone adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Country Stone ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Country Stone firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.