Crystal Wax Car Care Systems

"Daima En İyi Olmak Vazgeçilmez Hedefimizdir"

Şirket Hakkında
Türkiyede yıllardır profosyonel anlamda araç temizlik, bakım ve koruma modern işletmeler yoktu. İptidai şartlarda çalışan, peronelin eğitimsiz olduğu, her hangi bir hizmet standardı olmayan, çoğunlukla otomobilleri bilinçsiz şampuanlar ile yıkayıp lanse edilen no name işletmeler vardı.

Crystal WAX’ ın modern bir görünüme sahip, bir marka altında çalışan, hizmet standartlarının uygulandığı, personelin ürün ve uygulama aldığı, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine önem veren profosyonel Crystal WAX Car Care Systems konsepti ile bu sektöre girdi.

Crystal WAX profosyonel anlamda araç detaylı temizlik, bakım ve koruma hizmetlerinin bir konsept içinde sunulduğu sistemin konumundadır.

Crystal WAX başarısının temelinde taviz vermeden uyguladığı bu sistem ve konsept yatmaktadır.

Crystal WAX işletmelerinde sunulan hizmetin bir tanımı ve standardı vardır.

Hizmet Standardı
Fiyat Standardı
Kalite Standardı
Görsel Standartları
İşletme Stadartları
Crystal Wax Car
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Crystal Wax Car Care Systems
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: Sercan ALTIPARMAK
Adres: Göztepe Mh Begonya Cad Göksu Evleri B.33.B Anadolu hisarı / Beykoz Kavacık
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4556514
Faks: (535) - 4689898
Web Sitesi: www.crystalwax.com
Ürünleri
Uzun süredir üzerinde çalışılan ve 3.nesil ürünü yeni piyasaya sürülen bir otomobil dış boya koruma ürünür. Böylelikle aracınızın boyası sinek ve kuş ...
Değişen çevrekoşulları( örneğin;asit yağmurları, yollardaki pislik ve toz, kuş pisliği, güneşten yayılan ultra viyole ışınlar, hava nemi, ani sıc...
İlan Talep ve Teklifleri
Crystal Wax Kampanya
Kil Temizliği Çizik Giderme Nano Boya Koruma Döşeme Temizliği (tavan, koltuk, taban, kapı, bagaj vs) Deri Döşeme Temizliği Motor Temizliği M...
Crystal Wax Car firma bilgileri. Crystal Wax Car adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Crystal Wax Car ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Crystal Wax Car Care Systems firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.