Cs Kaplama

"Altın ve Gümüş Kaplama"

Şirket Hakkında
Ağırllıklı olarak gümüş ve altın kaplama üzerine faaliyet göstermekteyiz. Her türlü metalin bakımı, onarımı ya da farklı bir görüntüye ulaşması için hizmet vermekteyiz. Hizmet verdiğimiz sektörler; otomotiv, otelcilik, restoran, her türlü organizasyon, evde kullanılan metal eşyalar, haç malzemeleri, turistik eşyalar, kişisel eşyalarınız vb.
Cs Kaplama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Üzerinde değerini artırmak istediğiniz her türlü obje altın ile kaplanır. İster evinizde kullandığınız objeler olsun çerçeve, biblolar; ister kişisel eşyalarınız olsun saat, telefon; ister hediyelik olsun çiçek, oyuncak; ister mekan eşyaları olsun kapı kolları, musluklar vb. objeler altın ile kaplanır.
bunun dışında gümüş, nikel ve bakır kaplama hizmetleride vermekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Cs Kaplama
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ceyhun Çelik
Adres: Dudullu, Tavukçu Yolu, Gencallar Sitesi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 6631187
Web Sitesi: http://www.cskaplama.com/
Ürünleri
Üzerinde değerini artırmak istediğiniz her türlü obje altın ile kaplanır. İster evinizde kullandığınız objeler olsun çerçeve, biblolar; ister kişisel...
İlan Talep ve Teklifleri
Altın Kaplama
Üzerinde değerini artırmak istediğiniz her türlü obje altın ile kaplanır. İster evinizde kullandığınız objeler olsun çerçeve, biblolar; ister kişis...
Cs Kaplama firma bilgileri. Cs Kaplama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cs Kaplama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cs Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.