Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti.

"BASKIDA KALİTE GÜVENCENİZ CSB"

Şirket Hakkında
Tasarım, Broşür, Katalog, El İlanı, Flyer, Kartvizit, Klasör, Faaliyet Raporu, Poster, Afiş, Bloknot, Defter, Ajanda, Dönkart, Kartoteks, koli, kutu, Etiket, Sürekli Form Otokopili işleriniz ve Ambalaj bizim işimiz …..

Tarafınızdan verilecek gün ve saat doğrultusunda sizleri ziyaret etmekten onur duyarız.


BASKIYA İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZDA A’dan Z’ye
GÜVENİLİR BİR ÇÖZÜM ORTAĞINIZ VAR …..

CSB Group; yeni, yenilikçi, sürekli yüksek kaliteli hizmet verebilmek amacıyla yeni bir yılda, yeni yatırımlara yöneliyor, Piyasadaki keskin rekabette sizin bir adım öne geçebilmeniz için profesyonel çözümler sunmaya çalışıyor.

CSB Group Grafik Tasarım, baskı ve baskı sonrası süreçlerindeki ihtiyaçlarınızda çözüm ortağınız olarak üstleneceğimiz prodüksiyonlarınızda ürün ve hizmet kalitesini en üst noktaya çıkarmayı, var olma nedenimiz olarak görüyor; kalitenizi kazanmanın ve kazanılanı korumanın, yoğun çaba gerektiren bir uğraş olduğunun bilincinde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Birlikte yapabileceğimiz çok şey olduğu inancıyla, size daima kazandıracak çözüm ortağınız olarak görmeniz ve yeni projelerinizde bizide bünyenize katmanız, ……

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Tasarım ve Dizaynı
Yetkili Kişi: Serpil EKER
Adres: Davutpaşa Cad. Emintaş Davutpaşa Matbaacılar San.Sit. No : 101 / 177 Topkapı / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5441818
Web Sitesi: www.csbprint.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti. firma bilgileri. Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Csb Matb.prom.amb.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.