Dadger Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1998 yılında İzmirde LPG ve petrol ürünleri ile ilgili aile firmamızı kurduk. LPG sistemlerini EGE bölgesine ilk kez getirmeyi başardık. İlk başlarda kabul ettirmekte bir takım zorluklar çeksek de amacımıza ulaştık. Bir süre sonra birçok kişi LPG sistemlerine yöneldi. Bu yüzden bu işi bırakarak bir Türk Bilim Adamının buluşu olan veBORdan üretilen MOTOR SILKin bölge bayiliğini alıp yolumuza devam ettik.
Motor Silk Dünyadaki En Ekonomik ve Kaliteli Metal Kaplayıcı Ürünüdür.Motor Silk yağ katkısı değildir. Ancak Dünyada üretilen bütün yağlardan çok daha düşük bir sürtünme sağlar. Metal katkı ürünü olan Motor Silk metaller arasındaki sürtünme katsayısını rekor bir seviyeye 0.01e indirir. Prof. Dr. Ali Erdemir bu buluşuyla Amerikada "100 Yılın Buluşu Ödülü"ne layık görülmüştür.Motor Silk "American Petroleum Institute" (API) tarafından "Dünya Standartlarına Uygunluk Belgesi"ne layık görülmüş dünyadaki tek markadır.Motor Silk metal yüzeylerde oluşan gözle görülemeyecek küçüklükteki çatlakları doldurur , yüzeyleri onarır. Dümdüz , dayanıklı , kalıcı ve kaygan yeni bir yüzey oluşturur. Bu sayede aracınızın motoru tamamen yenilenir. Motor Silkin metal yüzeyler üzerinde moleküler düzeyde milyonlarca bilyeden oluşan kaygan , ipeksi ve kalıcı raylı bir sistem oluşturur. İşte bu ipeksi raylı sistem sürtünmeyi neredeyse sıfıra indirir. Motor Silk olumlu etkilerini 150 bin kmye kadar arttırarak sürdürür. Motor yağınızın özelliğini bozmaz. Yağ değiştirme süresini uzatır.
Dadger Ltd. Şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dadger Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Sera Dilara Çeviren
Adres: 5709/5 sokak no:7/a Karabağlar
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2543000
Faks: (232) - 2537913
Web Sitesi: www.dadger.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Motor Silk Dünyadaki En Ekonomik ve Kaliteli Metal Kaplayıcı Ürünüdür.Motor Silk yağ katkısı değildir. Ancak Dünyada üretilen bütün yağlardan çok daha...
İlan Talep ve Teklifleri
İzolasyonda Devrim... Su Ses Isı Vb Butun Sorunlarınızı 5 Yıl Garantili Çözüyoruz...
Türkiyede üretmiş olduğumuz ürünlerimizle çatı, iç cephe, dış cephe, teras, havuz ve aklınıza gelebilecek her yerde oluşan ve oluşabilecek sorunla...
Yüzyılın Buluşu Olan Motor Yağı Katkısı Satışı
ürünümüz ile ilgili bilgi almak isteyenler bize ulaşarak daha açıklamalı bilgiye sahip olabilirler. istenilen miktarda ürün mevcuttur.
Dadger Ltd. Şti. firma bilgileri. Dadger Ltd. Şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dadger Ltd. Şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dadger Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.