Dagiad

"darıca genç iş adamları derneği"

Şirket Hakkında
Yaşamımız boyunca gurur duyduğumuz anlar olur. Mezuniyetimiz, Yemin Törenimiz, Çocuğumuzun Okula başlaması, Bir İş başarısı, Tamamlanan bir Proje gibi.Benim gurur duyduğum iki özel gün daha var.Biri DAGİAD’a üye olduğum gün, diğeri arkadaşlarımın beni DAGİAD’a başkan olarak layık gördükleri gün’dür.

Bir çok şehirde var olan ve genç neslin ülke ekonomisi adına Ticari ve Mesleki anlamda bir güç birliği oluşturma gayesini ilke edinen bu oluşumu, özellikle son dönemde ülkemizde en büyük cazibe merkezlerinden olan DARICA’da 1 yıllık bir çalışma ve beyin fırtınası sonucu Darıca Genç İşadamları Derneğini (DAGİAD) hayata geçirdik.

Amacımız , ilçedeki ve çevre ilçelerdeki genç işadamlarını bir çatı altında toplayarak , sosyal ve ekonomik dayanışmalarını sağlamak ve ilçenin kalkınmasına katkıda bulunmaktır.Sivil toplum kuruluşlarının ülkemizin çağdaşlaşması ve demokratikleşmesinde çok kritik roller üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz.Buradan yola çıkarak , bizler DARICA’mızda ve bölgemizde , gördüğümüz aksaklıkları yetkililerle paylaşarak çözüm aramak ve geliştirilebilir projelerle katkı sunmak suretiyle, gelecek nesillere iyi bir miras bırakmak için Darıca Genç İşadamları Derneği’ni kurduk.Yerel , ulusal ve uluslar arası mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerin geliştirilmesi , proje ve hedefler bazında işbirliklerin arttırılması üniversiteler ve araştırma kurumları ile yoğun işbirliği de önem verdiğimiz konular arasındadır.Bilmekteyiz ki gönüllü kuruluşların asıl sermayesi üyelerinin aktif katkıları ile ortaya koydukları emek ve harcadıkları zamandır.DAGİAD bu açıdan büyük bir potansiyele sahiptir.Bizim amacımız üyelere dönük oluşturduğumuz projeler aracılığıyla bu potansiyeli en etkin şekilde hayata geçirmektir.Bu süreçte, toplumun çeşitli sorunlarına duyarlılık, yaşadığımız kentin ve ülkenin sorunlarına sahip çıkmak ve çözümler üretmek, üyelerimizin bireysel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunacak çalışmalar yapmak temel hedeflerimiz arasında olacaktır.

Dagiad
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dagiad
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Gökmen HASTÜRK
Adres: Zincirlikuyu Mahallesi Şehit Bahattin Alaslan Sokak No: 11 Kat : 1 Darıca/KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7451744
Web Sitesi: www.dagiad.org.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dagiad firma bilgileri. Dagiad adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dagiad ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dagiad firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.