Dalteks Vatka – Ceket Vatkası Ve Göğüs Kabı Gılop İmalatı

Şirket Hakkında
pamuklu vatka süngerli vatka , tül kaplı vatka , penye kaplı vatka ve ithal vatka verdiğimiz bu adetlere dahildir.diğer yandan 2011 de iç giyim sektörünede adım atan firmamız, DALTEKS CUPS markasıyla abiye, gelinlik, büstiyer ve sütyen üreten firmaların, sütyen göğüs kabı diğer adıyla glop kap ihtiyaclarını karşılamıştır. DALTEKS her gün bilgisayar ortamında, destekli cup, boş cup, dolgulu cup evalı cup ve süngerli cup modellerini tasarlayıp müşterilerilerine sunmuştur ve siz müşterilerimizin göz bebeği olmuştur. kalıp değişiklerinde sizden ücret almayan firmamız, istanbulun her semtine hızlı servis sağlayarak siz müşterilerimizin beğenisini ve güvenini kazanmıştır.

Dalteks Vatka –
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dalteks Vatka – Ceket Vatkası Ve Göğüs Kabı Gılop İmalatı
Sektörü: Tekstil / Giyim » Gelinlik
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Samet Kumsal
Adres: Zafer Mahallesi Marsan Sokak No : 23/b Bahcelievler İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2771453
Web Sitesi: http://www.vatka.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dalteks Vatka – firma bilgileri. Dalteks Vatka – adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dalteks Vatka – ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dalteks Vatka – Ceket Vatkası Ve Göğüs Kabı Gılop İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.