Damlakaya

"rahatlık heryerde"

Şirket Hakkında
Firmamızın Genel Olarak Sektöre Bakışını Diğerlerinden Farklı Kılan , Öncelikle Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini İlke Edinmiş Olmasıdır.tüketicinin Kayıtsız Şartsız Korunduğu Globalleşen Dünya Ortamına Damlakaya Kalitesini Devamlı Arttırarak Sizlere En İyiyi Sunmayı Hedef Edinmiştir Ve Edinecektir. Damla Kaya Mobilya’nin Kaliteli Malzeme Seçimini , Yüksek Oturma Konforunu , Estetik Uyumu Ve Sağlamlık Özelliklerini Bir Araya Getirerek Sunduğu Koleksiyonlar Tüketiciler Tarafından Beğeniyle Kabul Görmektedir. Engin Tecrübe Ve Bilgi Birikimini Yapmış Olduğu Yeniliklerle De Kanıtlayan Firmamız Bu Kapsamda Sektöre Çok Olumlu Katkılar Sağlamıştır.hedefimiz ; Herkesin Bildiğini Bilip , Kimsenin Yaptığını Yapmama Felsefesiyle , Farklılığımızı Devam Ettirmek ; Yurtiçi Ve Yurtdışında Memnun Edilmiş Müşteri Sayımızı Arttırmaktır. Damlakaya Mobilya
Damlakaya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Damlakaya
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: mehmet emin özkan
Adres: Mehter Çeşme Mahallesi Bağdat Caddesi No/26 Esenyurt/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8523388
Faks: (212) - 8523595
Web Sitesi: www.damlakaya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damlakaya firma bilgileri. Damlakaya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damlakaya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damlakaya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.