Damlakaya Mobilya

Şirket Hakkında
Müşteri memnuniyeti damlakaya önceliğindedir. Tüketici ile kurduğu güven bağını çok önemseyen damlakaya kurduğu güven bağını devam ettirmek amacıyla müşteri görüş ve önerilerine önem vermeyi her zaman olduğu gibi sürdürmektedir.

damlakaya, sadece yüksek kalitede ürünler sunarak müşteri memnuniyetini hedeflemez, damlakaya için daha önemli olan ürettiği üstün kalitedeki ürünlerin ihtiyaca cevap verecek özellikleri taşımasıdır. Butik üretim yaklaşımının temelinde beğeni ve ihtiyaçlara yönelmiş kaliteli ve konforlu ürün sunma anlayışı yer almaktadır.

Renk ve kumaş kombinasyonu müşteri beğenisine cevap vermeyen, ürün kombinasyonu müşterinin kullanım alanı ile örtüşmüyorsa en kaliteli ürünü üretmenin memnun müşteri yaratmayacağı kesindir.

Bu nedenle müşteri ihtiyaçlarını ve müşteri beğenilerini dikkate alan üretim anlayışını sürdüren damlakaya ürünlerini zevkle kullanan memnun müşterileriyle geleceğe bir adım daha atmaktan mutluluk duymaktadır.
Damlakaya Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Damlakaya Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: MEHMET EMİN
Adres: MEHTER ÇEŞME MAHALLESİ BAĞDAT CADDESİ NO/26 ESENYURT/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8523388
Web Sitesi: www.damlakaya.com
Ürünleri
Özellikleri LEEDS Leeds koltuk takımı 3’lü 2’li tekli (3+2+1) olarak üretilmektedir. Bu seçenekler istekleriniz doğrultusunda değiştirilebilir. Ürün ...
Özellikleri VENÜS Venüs koltuk takımı 3’lü 2’li tekli (3+2+1) olarak üretilmektedir. Bu seçenekler istekleriniz doğrultusunda değiştirilebilir. Ürün ...
Özellikleri VENEDİK Venedik koltuk takımı 3’lü 3’lü tekli (3+3+1) olarak üretilmektedir. Bu seçenekler istekleriniz doğrultusunda değiştirilebilir. Ü...
Özellikleri NAPOLİ Napoli koltuk takımı 3’lü 2’li tekli (3+2+1) olarak üretilmektedir. Bu seçenekler istekleriniz doğrultusunda değiştirilebilir. Ürü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damlakaya Mobilya firma bilgileri. Damlakaya Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damlakaya Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damlakaya Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.