Damlatim

Şirket Hakkında
Damlatim, Denizli ili yenişehir 54 sk no: 1 denizli adresinde bulunmaktadır. Firma Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ertan derman dir.
Damlatim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çift kat bindirilmiş Carnauba cilası ve su bazlı sabun polimerlerinden oluşur. Aracınızı temizler ve her temizlikte otomatik olarak cilalar. Carnauba cilası boya koruma malzemesidir. Temizlik sonrasında yüzeyde teflon bir tabaka oluşur. Çiziklerin, renk atmasının, kuş v.b. pisliklerinin verdiği zararlar ve güneşten doğan sararmanın önüne geçer.

Cama uygulandığında tozlanmayı geciktirir. 70 Km / h ve üzeri hızda giderken silecek çalıştırılmaz. Çünkü su tutmaz kaydırır.

Jant temizliğinde, jantlarda paslanmayı önler.

Not: Çift kat bindirilmiş d*1 - Carnauba Sistem sayesinde sektöründeki en kaliteli üründür. carnauba cilası yüzeye püskürtülerek uygulanır ve mikro fiber temizlik bezleri ile temizliği yapılır d*1 - Carnauba Sistem aracın cilasını oluştururken ürün içindeki sabun mineralleri aracın temizliğini yapmaktadır. Ürün mikro fiber bezlerle uyum içinde verimliliği artırmaktadır. d*1 - Carnauba Sistem Camlarda, Kaportada, ve Jantlarda kullanılabildiği için sektörün en iyi ürünüdür farklı yüzeyler için farklı ürünlere gerek kalmamıştır.

damlatim sizlere en iyiyi sunar, damlatim herzaman yanınızdadır, damlatim en iyisidir.

ADET BİRİM FİYAT
1 500 MİLİ LİTRE 10 TL + %18 KDV (*)
1 5 LİTRE 50 TL + %18 KDV
1 10 LİTRE 80 TL + %18 KDV
1 30 LİTRE 200 TL + %18 KDV
(*) - 500 MİLİ LİTRE lik ürünlerimiz mikrofiber bez hediyelidir.
İletişim Bilgileri
Firma: Damlatim
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: ertan derman
Adres: yenişehir 54 sk no: 1 denizli
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 6570094
Web Sitesi: www.damlatim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Temizlikte kullanılır. Kullanım esnasında statik bir alan oluşturur. Kirleri hapsederken yüzeyin cilalanması ve boyanın parlamasını sağlar. İşinizi ko...
Kuru Temizleme Ürünüdür. Otomobillerde tavan koltuk ve döşemelerin temizliğinde kullanılan kuru temizleme ürünüdür, evinizde koltuk ve halı gibi k...
Çift kat bindirilmiş Carnauba cilası ve su bazlı sabun polimerlerinden oluşur. Aracınızı temizler ve her temizlikte otomatik olarak cilalar. Carnauba ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damlatim firma bilgileri. Damlatim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damlatim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damlatim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.