Dar Fotoğraf Ürünleri İç Ve Diş Ticareti

Şirket Hakkında
Dar Fotoğraf Ürünlerine gönül veren bizler 30 yılı aşan süre boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyuyoruz. Kurlduğumuz günden itibaren fotoğraf baskı ve malzemeleri konusunda çalışan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Fotoğraf alanında marka olmuş veya yeni çıkan tüm ürünlerin siz müşterilerimize fayda sağlaması için piyasaya sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Orta ölçekli bir işletme olmamıza rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede bu sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Dar Fotoğraf Ürünleri, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. Davut İNCİRKUŞ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dar Fotoğraf Ürünleri İç Ve Diş Ticareti
Sektörü: Teknoloji » Dijital Fotoğraf Makinesi
İkincil Sektörü:Teknoloji » Teknoloji Diğer
Yetkili Kişi: Davut İNCİRKUŞ
Adres: Ebusuud Cad Basım İşh. No:75 K:1 D:8 Sirkeci
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5110183
Web Sitesi: www.darfoto.com veya www.darfotograf.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dar Fotoğraf Ürünleri firma bilgileri. Dar Fotoğraf Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dar Fotoğraf Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dar Fotoğraf Ürünleri İç Ve Diş Ticareti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.