Das Enerji Sistemleri

Şirket Hakkında
Das Enerji Sistemleri yaklaşık 15 yıldır enerji sektöründe anahtar teslim enerji santralı kurulum ve devreye alma alanında faaliyet göstermektedir. Das Enerji Sistemleri olarak Türkiyede kurulumunu yapıp devreye aldığımız tesislerin dışında yurt dışında Pakistan, Kazakistan, İtalya, Romanya ve Moritanyada (Kuzey Batı Afrikada) enerji santralı kurulum ve devreye alımlarını gerçekleştirdik. Kurulan tesisler sadece elektrik üretmek üzere yada kojenerasyon (elektrik + buhar/sıcak su) veya trijenerasyon (elektrik + buhar/sıcak su+ soğutma) tesisi şeklinde olmaktadır. Anahtar teslim enerji santralı çözümleri sunan bir firma olarak jeneratör dışında enerji santralında gerekli her türlü mekanik ve elektrik ekipmanın satış ve kurulumunu da gerçekleştirmekteyiz. Bunlara ilave olarak firmamız yenilenebilir enerji alanındaki gelişmeleri de yakından takip etmektedir. Das Enerji Sistemleri biyokütle, rüzgar enerjisi ve biyogaz alanında müşterilerine en uygun çözümleri mühendislik aşamasından kurulum ve devreye alınmasına kadar sağlayabilecek imkan ve kabiliyetlere sahiptir.

Enerji alanındaki faaliyetlerimizin yanında Das Enerji Sistemleri olarak yüksek basınçlı yangın söndürme sistemlerinin de kurulumunu gerçekleştirmekteyiz. 100 bar basınçlı su ile çalışan su sisi yangın söndürme sistemi pahallı mekanik ve elektriksel ekipmanların yangına karşı korunması için en etkili çözümdür. Geleneksel sprinkler sistemlerine göre yangını çok daha kısa sürede ve su hasarı bırakmadan söndürmesinden dolayı yüksek basınçlı yangın söndürme sistemleri yangın sonrasında firmanızın faaliyetlerine kısa sürede başlamasına imkan sağlar. Das Enerji olarak su sisi sisteminin Efes Pilsen fabrikalarına kurulumu ve devreye alımını başarıyla gerçekleştirdik.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Das Enerji Sistemleri
Sektörü: Enerji » Jeneratör
İkincil Sektörü:Güvenlik » Yangın Söndürme
Yetkili Kişi: Erdem Yurteri
Adres: Anatepe 35 Ada Zümrüt 13 D:1 Ataşehir, İstanbul, 34758
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4554851
Web Sitesi: www.dasenergy.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Das Enerji Sistemleri firma bilgileri. Das Enerji Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Das Enerji Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Das Enerji Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.