Daymod Hosiery & Tights & Çorap

Şirket Hakkında
Daymod Hosiery &, İstanbul ili BOSB BAKIR VE PIRINC SAN. SIT MENEKSE CAD. NO:5 YAKUPLU adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Çorap sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Cankut GÜN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DAYMOD Çorap 1984 yılında Uğur Çorap adıyla kurulmuş olup, faaliyetlerini çorap ve iç çamaşırı alanlarında sürdürmüştür. İlk yıllarda iç piyasadaki üreticilerin mallarını mağazalarında pazarlayan firma, ilerleyen yıllarda İtalya, Fransa gibi modanın trendlerini belirleyen ülkelerden son moda ürünleri müşterisiyle buluşturmuştur.

1991 yılında ithal ettiği ürünleri, kendi mağazalarının yanı sıra Türkiye pazarındaki diğer büyük mağaza zincirleri aracılığı ile pazarlama yolunu seçen firma, 2000 yılına gelindiğinde ithal çorap pazarının lider kuruluşlarından biri olmuştur. Müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı amaçlayan firma, 2002 yılında kendi tam entegre fabrikasını kurmuştur. İlk etapta pamuklu soket ve külotlu çorap ürün guruplarıyla üretime başlayan firma, kısa süre içinde ince naylon külotlu çorap üretimine geçmiş ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. 2010 yılı itibari ile Daymod Çorap yıllık 27 milyon adetlik üretimi ile Ortadoğu'dan Avrupa'ya , Batı Asya'dan Afrika'ya kadar ihracaat yapmaktadır.


Üretimin tüm aşamaları tam otomatik makinelerde, her aşamada kalite kontrol
görevlilerinin kontrolünde ve yüksek teknoloji cihazlarla gerçekleştirilmektedir. Bu hem daha kaliteli mal üretimini sağlamakta, hem de tüketici taleplerine daha hızlı cevap verilmesine olanak tanımaktadır.


DAYMOD Çorap ürettiği tüm ürünlerinde dünyanın en kaliteli sentetik iplik üreticileriyle çalışır. Kullanılan elyafın kalitesi ürünlerimizin uzun ömürlü ve daima ilk günkü gibi rahat olmasını sağlamaktadır.

DAYMOD Çorap; yüksek kalitedeki hammaddeyi, yenilikçi moda anlayışıyla şekillendirip , yeni nesil modayı ayaklarınıza getiriyor.
İletişim Bilgileri
Firma: Daymod Hosiery & Tights & Çorap
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: Cankut GÜN
Adres: BOSB BAKIR VE PIRINC SAN. SIT MENEKSE CAD. NO:5 YAKUPLU
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8791515
Web Sitesi: www.daymod.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
DAYMOD Çorap 1984 yılında Uğur Çorap adıyla kurulmuş olup, faaliyetlerini çorap ve iç çamaşırı alanlarında sürdürmüştür. İlk yıllarda iç piyasadaki ü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Daymod Hosiery & firma bilgileri. Daymod Hosiery & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Daymod Hosiery & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Daymod Hosiery & Tights & Çorap firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.