Deco Design Çelik Kapı Ve Dekorasyon

Şirket Hakkında
Firmamız kuruluşundan günümüze, tüm inşaat tadilat, tamirat, İzolasyon ve mantolama işleri, alçı sıva, kartonpiyer, alçıpan, boya, Parke, Duvar kağıdı, Mutfak Dekorasyonu, Banyo Dekorasyonu, Amerikan Panel Kapı, Çelik Kapı, Daire giris kapı, apartman giris kapı, villa giris kapı, İç ve Dış Cephe Boyaları ve de Halıfleks ürünlerinde profesyonel, dürüst ve ilkeli müşteri memnuniyeti esasıyla satış ve yapan bir firma olarak kısa zamanda geniş bir müşteri pörtföyüne ulaşmıştır.

DECO DESIGN yurtdışı deneyimli büyük firmalarla çalışmış türkiyenin bir çok yerinde bir çok firmalarıyla imza atmış iş teslimatını zamanında teslim eden başarılara imza atmış bulunmaktayız.

Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak hizmet sunmaktayız.

Uzman dekoratörlerimizle işyeri ve evinizi tekrar dizayn ediyoruz.

DECO DESIGN gerek bireysel gerek kurumsal müşterilerine hizmette sınır tanımaz.
Deco Design Çelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deco Design Çelik Kapı Ve Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: ZAFER AKSU
Adres: KAYA SULTAN SOKAK NO:3 KOZYATAĞI KADİKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2666545
Web Sitesi: www.decodesign-pro.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deco Design Çelik firma bilgileri. Deco Design Çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deco Design Çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deco Design Çelik Kapı Ve Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.