Decoteks Otel Tekstil Mefruşat Tic.

Şirket Hakkında

DECOTEKS OTEL TEKSTİLİ SAN. Ve TİC.
2005 ten bu güne DECOTEKS, her zaman ön planda tuttuğu müşteri memnuniyetiyle yıllardır yaşadığınız mekanları kendisine duyulan güven, zengin hizmet anlayışı ve ürün kalitesiyle güzelleştirmektedir.


Kurulduğu günden beri geniş vizyonu ile her zaman ilerlemeyi benimseyen DECOTEKS, kaliteli üretim modern tasarım ve çağdaş çözüm anlayışıyla otel tekstili konusunda sınırları aşan bir firma olarak hizmetine devam etmektedir.


DECOTEKS olarak otel restaurant tekstili ürünleri konusunda gereksinimlerinizi karşılamaya ve müşteri memnuniyetinizin maksimuma ulaşması noktasında bütün birikimimizle yanınızda olmaya hazırız. Sizin müşteriniz bizim müşterimiz, sizin memnuniyetiniz bizim motivasyonumuzdur.
Decoteks Otel Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Decoteks Otel Tekstil Mefruşat Tic.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Pamuk)
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel
Yetkili Kişi: BAHADIR BALSARA
Adres: Merkez; Barış Mh. Üstün Sk. No:3 Nilüfer / Bursa Şube; Reyhan Mh. Cumhuriyet Cd. Doruk Çarşısı Zemin Kat Osmangazi / Bursa Fabrika; Altınova Mh. 2. Keman Sk. No:11 Osmangazi / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4517453
Web Sitesi: www.decoteks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Decoteks Otel Tekstil firma bilgileri. Decoteks Otel Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Decoteks Otel Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Decoteks Otel Tekstil Mefruşat Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.