Dedeoğlu Bilgi İşlem Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
1999 yılında kurulan Dedeoğlu Bilgi İşlem Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi genç ve deneyimli ekibiyle bilgisayar, bilgisayar yan ürünleri ve teknik servis hizmetleri ile alanında İZMİR’ in lider bilişim firmaları arasındadır. Dedeoğlu Bilgi İşlem, türünün en iyi kişisel bilgisayar donanım ve ürünlerini, gerçek satış öncesi danışmanlık ve benzersiz satış sonrası 7/24 teknik destek ile birlikte sunarak, müşteri memnuniyetine hedeflenmiştir.
Hizmet verdiğimiz sektörün tüm ürünlerini en geniş yelpazede tutarak, satış ve teknik desteğini, üretici veya distribütörler den bayilere, kurumlara ve son kullanıcıya ulaştırmaktır. Bunu gerçekleştirirken verdiği hizmetin bilincinde olmak, pazarladığı ürünü gerek satış ve gerekse teknik desteğiyle müşterilerine ve iş ortaklarına değer katarak sunmaktır.
Bayi, Kurumsal ve son kullanıcıya yönelik pazarlama ve satış stratejisini, sektörün değişken pazarını stoklarıyla eş değerde tutup gerçek zamanda etkinleştirerek, ürün kategorilerinde önde gelen markaların tüm ürün ve çeşitlerini geniş bir yelpazede barındırarak, en uygun fiyat ve garanti kalitesi altında, herkese uygun değişik ödeme seçenekleri ile birlikte, satış öncesi ve sonrasında gerekli lojistik bilgi, teknik bilgi ve teknik arıza desteğini sunarak 7/24 hizmet vermekteyiz. Veri kurtarma hizmetlerimizde başarı oranı %95’dir.
Devlet, ordu vb. ihalelerde de varlık gösteren Dedeoğlu Bilgi İşlem, genellikle girdiği ihalelerde proje danışmanlığı yapmaktadır.
Microsoft ve Intel gibi uluslar arası firmalarla ortak projeler yürütmektedir

1999 yılında İzmir’ de kuruldu.
14 kişilik merkez ekibimiz ile müşterimize hizmet vermekteyiz.
200 bayi
40 tane kurumsal bakım anlaşması
www.365dunyasi.com microsoft office 365 tanıtım ve satışı
www.tamirji.com cep telefonu ve notebook servisi
www.cafelisans.com online lisans başvurusu
www.bayioyun.com online oyun e-pin satışı
www.enerjidagitim.com projelendirilmiş ekonomik elektrik satışı
www.turkiyekep.com ile Kayıtlı Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dedeoğlu Bilgi İşlem Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: okan dedeoglu
Adres: Şair Eşref Bulvarı no:26/a Çankaya/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4843344
Web Sitesi: www.ddbil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dedeoğlu Bilgi İşlem firma bilgileri. Dedeoğlu Bilgi İşlem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dedeoğlu Bilgi İşlem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dedeoğlu Bilgi İşlem Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.