Dekat Test A.ş

Şirket Hakkında
Firmamız Tahribatsız Muayene Alanında Güvenilir hızlı ve kaliteli servis vermede Lider Konumda olup, Tüm personelleri TS EN 473 Standardına göre LEVEL I-II-III sertifikalı olup Gözle muayene , Radyografik Testler, Ultrasonik Testler, Kalınlık Ölçümleri., Magnetik Prçacık ve Sıvı Penetrant Testleri.Girdap Akımları Testi, Sertlik Taraması ve ölçümleri, Malzeme Yapısı İnceleme Testleri( Makro dağlama, Replika, Çekme, Eğme, Çentik, Kırma) hizmetlerini vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekat Test A.ş
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Kaynak
Yetkili Kişi: Davut AYDÖNER
Adres: Batı Mah. Ankara Cad. No:81 PENDİK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3908757
Web Sitesi: www.dekatest.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekat Test A.ş firma bilgileri. Dekat Test A.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekat Test A.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekat Test A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.