Dekojet Ltd.stı.

Şirket Hakkında
2007 yılında kurulan genç firmamız , geçmiş dönemde AHŞAP CNC ROUTER makineleri ile yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve deneyimlerden yola çıkarak , özellikle bölgemiz ve çevre illerde eksikliği hissedilen WATERJET teknolojisini getirmeye karar vermiş ve bu konuda emsalsiz bir makineyi ihtiyaç sahiplerinin hizmetlerine sunmuştur.
Makine parkımızda bulunan AHŞAP CNC ROUTER makinemiz ise devasa ebatları ve üstün performansı ile sadece otel, villa vb.mimari alanda değil, tekne mühendisliğine de hizmet etmiş, yat kalıplarının hazırlanması işini de başarı ile tamamlamıştır.
Antalya’da hizmet veren firmamız , sahip olduğu profesyonel kadrosu ile sadece mamulün işlenmesi aşamasında değil , dizayn aşamasında da müşterilerimize tavsiyede bulunabilecek kapasitededir.
Hızla ilerleyen günümüz teknolojisine paralel olarak, mimari ve buna bağlı dekorasyon tasarımcıları da yeni arayışlar içerisinde bulunmakta ve farklı malzeme gruplarının kullanılması ile çok daha şık ve daha ergonomik tasarımlar ortaya çıkmaktadır.
Kurulduğumuz günden bu yana pek çok farklı malzeme ile oluşturulması tasarlanan dizaynları, gerçeğe dönüştürerek bu anlamda mimari ve buna bağlı sektörlere katkımızı günden güne arttırmış ve kalite çıtamızı devamlı yükseltmeyi hedef haline getirmiş bulunmaktayız.
Dekojet Ltd.stı.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekojet Ltd.stı.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: POLAT ÇAĞLAR COŞKUN
Adres: Akdeniz San.Sit.5014.Sok.No:26
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2217185
Web Sitesi: www.dekojet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekojet Ltd.stı. firma bilgileri. Dekojet Ltd.stı. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekojet Ltd.stı. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekojet Ltd.stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.