Dekor Glass

Şirket Hakkında
Değerli İş Ortaklarımız

Sizlerden aldığımız güçle 10 yılı aşkın bir süredir birlikte çalışmanın gururunu yaşamaktayız.

Firmamız siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına sürekli ürün kalitesini ve servis hizmetini yenilemekte olup , daha iyi hizmet verebilmek için teknolojimizi yenilemiş bulunmaktayız.Aynı zamanda ürün yelpazesini genişleterek 74 ayrı deseni 4 çeşit üretim tekniği ile sizlerin hizmetine sunmaktadır.

2004 yılında Türkiye’de bir ilk olan satina hattını satın alarak üretim ebatlarımızı 3210x2250 boyutlarında üretimeye başlayan firmamız yine 2008 yılında da dekoratif cam ürünlerini 3210x2250 boyutu ile ilk üretim yapan firmadır.2009 yılında yeni yatırmlar sonucunda ürün kategorimize kattığımız Antiscratch (Çizilmeyen Satina) ve Dekorlak ürünleri bugüne dek alıştığınız Dekorglass kalitesi ile hayatınıza renk katmaya devam edecektir.

Bugün geldiğimiz noktada verdiğiniz destekle geleceğe de birlikte yürümek dileği ile



Dekor Glass
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekor Glass
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: SELÇUK ÖZÇAKICI
Adres: MERSİN-TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATATÜRK CD. NO:6HUZURKENT
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 6764670
Web Sitesi: www.dekorglass.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekor Glass firma bilgileri. Dekor Glass adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekor Glass ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekor Glass firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.