Dekorboru Ltd.şti.

"BİZ FARKLI OLANI ÜRETİYORUZ.."

Şirket Hakkında

Güneş enerji santralleri kurulumunda (güneş tarlası) kullanılan ZEMİN VİDASI ( ground screw) Türkiye'de ilk defa dekorboru metal ltd.şti. tarafından imal edilmektedir.

Dekoratif ve konik boru üretimi amacıyla Akçakoca'da kurulan Dekorboru Metal Limited Şirketi, imal ettiği ürünler ile ülkemizde "ilk"e imza atmıştır.

Uygulanan radyal dövme teknolojisi ile 4” (Φ114mm) ve 5” (Φ140mm) çelik borulara, paslanmaz çelik borulara, alüminyum borulara dekoratif şekil ve konik şekil verilmektedir.

Bu ürünler genellikle dekoratif ve konik park - bahçe - sokak aydınlatma direkleri, dekoratif ve konik bayrak direkleri, dekoratif korkuluklar, babalar, çit ve totem direkleri olarak kullanılmaktadır.

Çapı 16 mm – 76 mm arasında her türlü çelik, paslanmaz çelik ve alüminyum borulara dekoratif şekiller vererek ürettiğimiz nervürlü boru ürünleri ise açık ve kapalı mekanlarda ferforje ve süsleme işlerinde kullanılmaktadır.
Dekorboru Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DEKORATİF NERVÜRLÜ BORULAR
Φ 16 mm den Φ 76 mm’ ye kadar değişik çaplardaki borulara, çok sayıda farklı spiral desenler verilmektedir. Ürünler boy olarak (6 m) satılmaktadır.

DEKORATİF TOTEM DİREKLERİ ve DEKORATİF BABALAR
2.5mm-3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ114mm) ve 5” (Φ140mm) borulara dekoratif şekil verilmektedir. Ürünler 0.5 metre ile 6 metre arasında istenilen boyda olabilir. Ürün baştan sona dekorlu olabileceği gibi, kısmi dekorlu olarak da imal edilebilmektedir. İç ve dış ortamlara ve müşteri taleplerine göre galvanizleme veya boyama yapılmaktadır.

BAYRAK DİREKLERİ
2.5mm- 3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ 114mm) ve 5” (Φ140mm) borulardan 4metre-6metre arası boylarda üretilmektedir. Silindirik, dekorlu ve konik olmak üzere 3 kısımdan oluşur. Bu üç kısım KAYNAKLI DEĞİLDİR.

AYDINLATMA DİREKLERİ
2.5mm-3 mm et kalınlığındaki 4” (Φ 114mm) ve 5” (Φ 140mm) kaynaklı çelik borulardan ve alüminyum çekme boru

VİDALI KAZIK (GROUND SCREW)
Mukavemeti yüksek, çimento kullanımı yok. İşçilik maliyetleri en az!

Dekorboru Vidalı Kazıkları, herhangi bir kazı veya beton olmadan, fotovoltaik güneş enerji santrali inşaatlarında, ahşap veya prefabrik ev inşaatlarında, solar aydınlatma direk ankrajı olarak, çit veya sınırlama kazığı olarak, konteyner destek kazığı gibi birçok uygulama için son derece kullanışlıdır. İstikrar, verimlilik ve sürdürülebilirlik sağlar.

Monte etmek için gereken işçilik saatleri beton kullanımı ile karşılaştırıldığında vidalı kazık kullanımı maliyetleri en aza indirir.Hemen montaj işlemlerine başlanabilir, beklemeye gerek kalmaz ve projeler kısa zamanda biter.

Çelik borudan imal edilen vidalı kazık 100 mikron kalınlığında sıcak daldırma galvaniz işlemi sayesinde çok daha uzun ömürlüdur. Kullanım ömrü biten vidalı kazıkların imhası ekstra maliyetin aksine ek olarak bir kazanç sağlar. Çevre dostudur.

Kazı çalışmasına, hafriyata ve beton kullanımına son. Vidalı kazık kullanımı bütün bu ekstra maliye
İletişim Bilgileri
Firma: Dekorboru Ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Boru Sanayi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: SUAT TEMİZ
Adres: Ayazlı Mah. Ereğli Cad. No:51 Akcakoca - Düzce
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (380) - 6187130
Faks: (380) - 6187230
Web Sitesi: http://www.dekorboru.com.tr
Ürünleri
Mukavemeti yüksek, çimento kullanımı yok. İşçilik maliyetleri en az! Dekorboru Vidalı Kazıkları, herhangi bir kazı veya beton olmadan, fot...
114 ve 140 mm çapında, 2.5 ve 3 mm et kalınlığındaki çelik borular, soğuk şekillendirme ile konik ve dekoratif hale getirilmektedir. 5 ve 6 metre ol...
140 mm çapında, 3 mm et kalınlığındaki çelik borular, soğuk şekillendirme ile dekoratif hale getirilmektedir. Borular istenilen uzunluklarda kesildi...
114 ve 140 mm çapında, 2.5 ve 3 mm et kalınlığındaki çelik borular, soğuk şekillendirme ile dekoratif hale getirilmektedir. Borular istenilen uzunlu...
114 ve 140 mm çapında, 2.5 ve 3 mm et kalınlığındaki çelik borular, soğuk şekillendirme ile konik hale getirilmektedir. Borular istenilen uzunluklar...
İlan Talep ve Teklifleri
Konik Borular
4" ve 5" çelik ve paslanmaz çelik borulara dekoratif ve konik şekil verilerek imal edilmektedir.
Dekoratif Baba Ve Korkuluklar
4" ve 5" çelik, paslanmaz çelik borulara dekoratif şekil verilerek imal eilmektedir.
Dekorboru Ltd.şti. firma bilgileri. Dekorboru Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekorboru Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekorboru Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.