Dekormix İç Ve Dış Dekorasyon

Şirket Hakkında
Dekormix adlı inşaat ve dekorasyon firmamız 2000 yılında Bursa ilinin Nilüfer ilçesi F.S.M. bulvarı üzerinde faaliyete başlamıştır.

Firmamız inşaat grubu içerisinde var olan dış cephe mantolama, boya uygulaması, alçı uygulaması ve tüm dekorasyon konularında hizmet vermektedir. Firmamız kaliteli ve yetişmiş personel konularında uzmanlaşmış ekip ve ekipmanlarla en iyi hizmeti verebilmek adına sektördeki tüm yenilikleri takip etmektedir. Kullanmış olduğumuz tüm ürünler sektörün öncü kuruluşlarının malzemeleri olup, TSE ve ISO belgelerine sahip ürünlerdir.

Hayalinizde tasarladığınız tüm projeleri uzman mimari kadrolarımızla gerçeğe dönüştürmek için hizmet vermekteyiz. Tüm müşterilerimizi firmamızın ortağı olarak görüp, en iyi hizmeti verme adına kararlı adımlar etmekteyiz.

Siz değerli müşterilerimizden aldığımız güçle firmamız her geçen gün daha ileriye gitmektedir.

Saygılarımızla

Dekormix Dekorasyon
Dekormix İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekormix İç Ve Dış Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: özcan kırran
Adres: ihsaniye mh fsm bulvarı esra sitesi no 14 nilüfer bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2477495
Web Sitesi: www.dekormix.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekormix İç Ve firma bilgileri. Dekormix İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekormix İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekormix İç Ve Dış Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.