Delphin Temizlik Robotu

Şirket Hakkında
Delphin temizlik robotu artık Türkiye’de Delphin evinizdeki uçuşan tozları suyla yakalayıp evinize yağmurdan sonra ki o ferah havayı geri verir. Yapılan araştırmalar neticesinde 20.000 Delphin üzerinde yapılan testlerin sonucunda tozlar %99.9 oranında yakalanır. Delphin dünyadaki tek FİLTRESİZ temizlik robotudur. Bundan dolayı içinde bakteri üremesine izin vermez. Bu sistemi yapabilmek için Almanya’daki firmamız mühendislere ve tasarımcılarına bir milyon sekiz yüz bin euro para harcamıştır. Dünya genelinde bir çok ülke tarafından ev, iş yeri, otel ve fabrika gibi alanlarda en çok tercih edilen bir üründür.
Delphin Temizlik Robotu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Delphin Temizlik Robotu
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Barış KARA
Adres: Hoşdere Caddesi Fuar Sokak No: 5/B Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4841234
Web Sitesi: http://www.temizlikrobotu.info.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Delphin Temizlik Robotu firma bilgileri. Delphin Temizlik Robotu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Delphin Temizlik Robotu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Delphin Temizlik Robotu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.