Delta Güneş Enerjileri Bil.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1999 yıllında izmir de kurulmuştur, günden güne kendini geliştiren firmamız, ar-ge çalışmaları sonucu son model vakum tüplü güneş enerjilerini imal etmiş bulunmaktadır.Ayrıca güneş kollektörleri , klasik tüm modellerde ki imalatımız devam etmektedir, başta ege, akdeniz, trakya ve doğu karadenizde satışlarımız sürdürülmektedir, amacımız hizmet, ve helal kazanç.
delta güneş enerjileri firması olarak kaliteden ödün vermeden yolumuza devam etmek.ayrıca idealimiz daima en iyisi.... ve , bayilerimizin bulunduğu bölgenin markası olması, işini bitirdikten sonra ALLAH bereket versin kazancım iyidir demesi.
vakum tüplü ürünlerimiz tamamı kromdan imal edilmektedir, bütün ürünler garantilidir
Delta Güneş Enerjileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Delta Güneş Enerjileri Bil.ltd.şti
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: Mehmet ERDEM
Adres: Menderes cad.no.406 Buca/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4488696
Web Sitesi: www.deltasenerji.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
*TOPTAN & PERAKENDE * Hızlı ısıtma sistemi * Estetik görünüm * Uzun ömürlü * Antifiriz gerektirmez * Krom (hijyenik kullanım)
*TOPTAN & PERAKENDE * Hızlı ısıtma sistemi * Estetik görünüm * Uzun ömürlü * Antifiriz gerektirmez * Krom (hijyenik kullanım)
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Delta Güneş Enerjileri firma bilgileri. Delta Güneş Enerjileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Delta Güneş Enerjileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Delta Güneş Enerjileri Bil.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.