Deltasoft Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Deltasoft, 1994 yılında, Bilgi Teknolojileri alanında hizmet üretmek üzere kurulmuş olan Deltasoft Logo Tıger yazılımı ile ERP kavramını yeniden yorumlayan, bir teknoloji şirketidir.



En önemli misyonu, bilinçli teknoloji kullanıcıları oluşturmak olan Deltasoft, bunu ilke edinmiştir. Müşterilerine IT ile ilgili her türlü danışmanlık hizmetini veren Deltasoft müşterilerine sunduğu çözümler ile en doğru yatırımı amaçlamaktadır.



Logo TIGER yazılımı ile bütün projelerinde, tasarım, sunum, satış ve kuruluş adımlarını başarı ile tamamlayan Deltasoft, bu projelerinin önemli bir bölümünde, kuruluş sonrası hizmetler için sunduğu alternatifli sözleşme imkanları ile, müşterilerine uzun soluklu çalışma ortamı sağlamaktadır.

Ticari sürecinizin kayıt altına alınması ve bu sürecin TIGER üzerinden yürütülmesi konusunda önemli işlere imza atmıştır.



Ana hedefi müşteri memnuniyetine dayanan Deltasoft bu alanda bir çok başarı öyküsüne ve ödülüne sahiptir.



Son çıkan teknolojiyi iyi kullanan ve değerlendiren firmaların gelecek dönemlerde çok önemli gelişmeler göstereceğine inanan Deltasoft bu alanda müşterileri ile tam bir uyum içinde çalışmaktadır.



Outsourcing, altyapı çözümleri, teknik ve bakım, donanım satış gibi hizmetleri olan Deltasoft 15 yılı aşkın tecrübesi ile bu alanda müşterilerine en güvenilir çözümleri sunmaktadır.



Farklı sektörlerde faliyet gösteren firmaların koşulsuz memnuniyetini esas edinen Deltasoft bunu sağlamak için, uzman ve
Deltasoft Bilişim Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deltasoft Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: Erol Atalan
Adres: Tevfik Erdönmez Paşa Sok.Gül Apt.K:3/24 Gayrettepe-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3473077
Web Sitesi: http://www.deltasoft.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deltasoft Bilişim Hizmetleri firma bilgileri. Deltasoft Bilişim Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deltasoft Bilişim Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deltasoft Bilişim Hizmetleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.